Hírarchívum - 2010. október

Mozgásban a Call of Duty: Black Ops

Mnmn1 és tjames is beküldte Nektek a Call of Duty: Black Ops legfrissebb gameplay felvételeit, amiknek hála közel húsz percen át nézhetjük mozgás közben az új részt - külön öröm, hogy ezúttal nem a szokványos multiplayerbe, hanem az egyjátékos részbe és a zombimódba kukkanthatunk bele!

Dead Nation - a zombikból sosem elég

A Housemarque legújabb arcade shootere újraértelmezi a "hent" fogalmát, a Dead Nationben nem győzzük majd szórni az ólmot a ránk támadó zombiseregre. A játék egyáltalán nem eredeti, sokadjára találkozunk az ötlettel, mégis ritka élvezetesnek tűnik az anyag - nézzétek meg az új trailert!

Regény készül az Uncharted alapján

Bár a harmadik részről a Sony továbbra sem hajlandó elárulni semmit, azt nem mondhatjuk, hogy nem hallunk az Unchartedről: nemrég kiderült, hogy megtalálták a filmváltozat leendő rendezőjét és forgatókönyvíróját, most pedig bejelentették, hogy regény készül Nathan Drake kalandjai alapján.

Halloweeni trailert kapott a Shadow of the Damned

A Grasshopper munkatársai is töklámpásokat faragtak a hétvégére, majd ugyanazon lendülettel összedobtak egy új előzetest a Shadow of the Damnedről. A játék főhőse, Garcia hivatásos démonvadászként tevékenykedik, adott volt tehát a lehetőség, hogy az ünnep alkalmából is begyűjtsön néhány trófeát.

F.E.A.R. 3 - halottak napja előtti paraelőzetes

A sokat halogatott F.E.A.R. 3 épp a héten kapott végleges megjelenési dátumot, s mivel közeledik halloween és a halottak napja, a készítők valószínűleg jónak látták, ha gyorsan beparáztatnak minket. Erre megfelelő eszköz egy új előzetes, a klasszikus F.E.A.R.-elemekkel.

1 milliárd óra az Xbox Live-on egy hónapban

Egymilliárd óra. Ennyi időt tölt el az összes Xbox Live felhasználó együttvéve, egy hónapban a szolgáltatással valamilyen formában. Ezen kívül Major Nelson megosztott velünk pár érdekes adatot az Xbox Live-on használt tévés és filmes funkciókkal kapcsolatban is.

Hybrid - a Scribblenauts készítőinek új játéka

Az 5th Cell, az olyan zseniális Nintendo DS játékokat készítő cég, mint a Scribblenauts vagy a Drawn to Life, bemutatta legújabb alkotását. A cucc a Hybrid névre hallgat, és egyelőre semmit nem tudunk róla, hiszen a kedvcsináló előzetesen kívül nem adtak ki információt.

Szerepelhet a Silent Hill 2 főhőse az új részben?

A Konami valamilyen kavarásba kezdett a Silent Hill körül. Egészen pontosan a második rész háza táján, ugyanis kapcsolatba léptek a Silent Hill 2 főhősét szinkronizáló színésszel, amiből persze rögtön levonhatunk néhány következtetést, amik aztán vagy bejönnek, vagy nem.

Amerikából kapott új vezért a Rare

Röviddel a Kinect megjelenése előtt új stúdiófőnököt kapott a Rare. Scott Henson eddig a Microsoft Xbox divíziójának egyik oszlopos tagja volt, ám most angliába költözik, hogy segítse a hatalmas stúdiót, és valószínűleg, hogy még több pénzt csavarjanak ki a Kinectből.

Kellemes halloweent kíván a Dead Space 2

A játékfejlesztők mindig is szerettek a különböző ünnepek alkalmával kis extrákkal előrukkolni. Ez a helyzet a frissen beérkezett Dead Space 2 előzetessel is, melyre talán még az előzetes nevet sem lehet ráaggatni, mindenesetre egyszeri poénnak azért jó lesz.