Hírarchívum - 2010. január

A trilógia után is folytatódni fog a Mass Effect

A Bioware társalapítója, Greg Zeschuk a Kotaku munkatársainak elárulta egy interjú során, hogy a trilógia lezárása után is folytatódni fog a Mass Effect.

Nem lesz több Burnout Paradise DLC

A Criterion Games játéka két év alatt megannyi változást és kiegészítést megélt, ám ennek vége, nem lesz több letölthető tartalom a játékhoz.

Metal Gear Solid: Peace Walker - A PSP kiadás

A Sony kézikonzoljára megjelenő Metal Gear Solid: Peace Walker különleges PSP kiadást is kap a márciusi megjelenéskor. Egész szépre sikeredett a csomag.

Halo Reach - Kiszivárgott képlopatok

Az EB Games jóvoltából néhány új Halo: Reach screenshottal gazdagodott az internet, amelyeket mától a galériánkban is megtekinthetnek az érdeklődők.

Grim Dawn - A Titan Quest alkotóinak új játéka

Arról már beszámoltunk korábban, hogy új játékon dolgoznak a Titan Quest egykori alkotói, most pedig azt is megtudtuk, hogy mi is lesz ez a játék.

Hamarosan bejelentik az Elder Scrolls MMO-t?

A Bethesda Softworks már 2007 óta fejleszti a titkos MMO játékát, amelyet a tavalyi év végén kellett volna bejelenteni, de ami késik, nem múlik.

Újabb hírek az idei Need for Speedről

A nemrég megjelent Need for Speed-es hírek sajnos hamisak voltak, csak az oroszok voltak vicces kedvükben. A tréfa jól sikerült, még a Criterionnak is meg kellett cáfolnia.

Az eddigi Pókember-játékok bénák voltak

Az Activision fejesére, Bobby Kotickra rájött az őszinteségi roham: elismerte, hogy az utóbbi öt év Pókember-játékai egytől-egyig borzasztóan sikerültek.

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Ősszel jön a Sony mozgásérzékelős kontrollere

Bár azt még mindig nem tudni, hogy valóban Arc lesz-e az új kontroller végleges neve, a Sony bejelentette, hogy csak ősszel kerül boltokba az eszköz.