Hírarchívum - 2010. április

Alan Wake: új trailer és ingyen DLC az elsőknek

Ismét egy eléggé félelmetes (félelmetesen jó) előzetest kaptunk a hamarosan megjelenő Alan Wake-ből. Jó hír, hogy az első váráslók ingyen megkapják a DLC-t is!

Bejegyezték az InFamous 2 domain címét

A Sony nem a legjobb a titkok őrzésében: már nem csak a Killzone 3, de az InFamous 2 fejlesztésében is biztosak lehetünk. Ma bejegyezték a játék domain címét is.

Sony: szeretni fogjuk a Bungie-Activison témát

A Sony gyorsan és vidáman reagált a Bungie és az Activision összeborulására. Nem csoda, hiszen a neves fejlesztőcsapat következő játéka multiplatform lesz.

Call of Duty: Black Ops hivatalos bejelentés

Itt a hivatalos, ám kissé szűkszavú bejelentés a Treyarch új Call of Duty játékával kapcsolatban. A név a már kiszivárgott Black Ops, a helyszín pedig Vietnám.

Jaffe máshogy fejezte volna be a God of War 3-at

Stig Asmussen, a God of War 3 rendezője elmondta, eredetileg más befejezést szántak volna a játéknak, ám ő inkább a saját verzióját választotta.

Új játékot mutattak be a Sam & Max alkotói

Tegnap mutatta be új játékát az újgenerációs Sam & Maxet és Monkey Islandet is fejlesztő Telltale Games - a Puzzle Agent reményeik szerint sorozat lehet majd.

Fénykardos játékról fantáziál a LucasArts

Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.

Singularity - újabb kedvcsináló érkezett

Közeleg a megjelenés, a Singularity-ről egyre többet hallani: most egy igen hangulatos CGI trailer került elő, amely a főhős kezén lévő ketyere erejét mutatja be.

Két új Tom Clancy játékon dolgozik a Ubisoft

A Tom Clancy nevével fémjelzett márkát kezelő Michel Verheijdt szerint nemrég két új, egyelőre szupertitkos Clancy-játék fejlesztésének állt neki a Ubisoft.

Bungie - Activision tíz éves exkluzív szövetség

A mai nappal a Bungie és az Activision megállapodott: a világ egyik legértékesebb fejlesztőcsapatának új játékait 10 évig az Activision fogja kiadni és terjeszteni az egész világon.