Hírarchívum - 2010. január

Need for Speed World - új információk és gépigény

Új információkat közölt az Electronic Arts a Need for Speed Worldről - nem elírás, az EA szép csendben megváltoztatta a játék nevét Need for Speed Worldre.

Ma még kipróbálható a Stargate Resistance

A Fileplanet jóvoltából ezen a hétvégén egy megjelenés előtti stresszteszt formájában kipróbálható a FireSky új, Stargate Resistenace című játéka.

Ingyenes autócsomag a PSP-s Gran Turismóhoz

Az októberben megjelent PSP-s Gran Turismo megosztotta a közönséget, ennek ellenére a Sony nem adja fel, s ingyenes kiegészítővel kedveskedik a rajongóknak.

Áprilisban jelenik meg az új Dead to Rights

Április 16-án várható a megújult Dead to Rights megjelenése PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Jack Slate és Shadow először teszi tiszteletét a kurrens konzolgenerációban.

Tavaly is tarolt a Steam, a siker évek óta töretlen

A Valve publikussá tette a Steam tavalyi évét összefoglaló üzleti kimutatását, melyből kiderül: a rendszer sikere óriási, s évről-évre nagy iramban nő.

Újabb pletykák a Crytek MMOFPS-éről

Újabb pletykák röppentek fel a Crytek eddig bejelentetlen MMOFPS projektjéről - a játék készültére az egyik volt munkatárs életrajzából lehet következtetni.

Dragon Age 2 - rendkívüli látványra számíthatunk

Alig jelent meg a Dragon Age: Origins, a Bioware máris a folytatásról áradozik: a csapat fejese szerint a második rész fejlesztésénél kulcsfontosságú szerepet kap a látvány.

Vámpírok és vérfarkasok a Battlefield: Heroesban

Úgy hírlik, éjjelente feltámadnak mindazok, akik nappal elestek a csatamezőn. A Battlefield: Heroest elözönlötték a vámpírok és a vérfarkasok!

Bemutatkozik a Metal Gear Solid: Piece Walker

A Konami bemutatta a Metal Gear Solid: Piece Walkert nevet viselő internetes flashjátékot, ami a hamarosan megjelenő PSP-s játék reklámozása céljából készült.

Multiban is játszható az eredeti Aliens vs. Predator

Közel két hete érhető el az eredeti Aliens vs. Predator a Steamről, a többjátékos mód viszont kimaradt az újonnan megjelent kiadásból - ezt pótolták a minap a fejlesztők.