Hírarchívum - 2010. július

Civilization V Day - hivatalosan is ünnepnap lesz

Maryland államban hivatalosan is ünnepnappá nyilvánították szeptember 21-ét, miután aznap fog megjelenni a Civilization ötödik része - egy napig Sid Meiert éltetik majd.

Jövő március után érkezhetnek a 3DS húzócímei

A Capcom csak a következő pénzügyi évben tervezi kiadni a Nintendo 3DS húzócímeinek mondott Resident Evil és Street Fighter játékokat. A konzol korábban érkezik.

Battlefield 3 bétakulcs a MoH limitált kiadásban

A EA jól ért az árukapcsolás fogalmához, a DICE-vel karöltve ma nyilvánosságra hozták, hogy a MoH limitált kiadás mellett döntők Battlefield 3 bétakulcsot kapnak ajándékba.

Ice-T szerint szívás az új Medal of Honor

Tracy Marrow, avagy szélesebb körben ismert gengszter-rapper maga is nagy játékos, ki is próbálta a Medal of Honor bétáját és véleményét nem rejtette véka alá.

Tiesto is benne lesz a DJ Hero 2-ben

Az Activision bejelentette, hogy az egyik legnépszerűbb elektronikus zenét játszó holland lemezlovas, Tiesto is helyet kap a DJ Hero 2 előadói között.

Kiszivárgott az új Operation Flashpoint címe

Egy belsős Codemasters munkatárs szerint Red River alcímmel fog érkezni a patinás militarista szimulátor, az Operation Flashpoint 2011-ben érkező új része.

DiRT 3 - befutott a legelső kép

Nem titok már, hogy a Codemasters javában munkálkodik a DiRT 3-on, a hétvégén be is fut az első trailer. Ennek apropóján már egy screenshottal is szolgálhatunk.

Mafia 2: jobb, mint egy fejberúgás

Legújabb Mafia 2 előzetese kicsit a Csupasz pisztoly című film nyitányára emlékeztet, ahol a kamera pásztázza a város nyüzsgő életét, de ezúttal nevetésre nincs ok.

MoH: élőszereplős klip előzetese a Linkin Parktól

A népszerű zenekar nagy dobásra készül: igazi, háborús hangulattól túlfűtött videóklipet forgat új nótájukhoz, melyet a Medal of Honor ihletett.

Kane & Lynch 2: interjú a fejlesztőkkel

Kíváncsi vagy hogyan sikerült képernyőre vinni a lecsúszott rendőr és a notórius pszichopata emberi együttérzéstől mentes második kalandját? Itt az alkalom!