Hírarchívum - 2010. január

Screenshotkavalkád kedd délutánra

Crackdown 2, Dantes Inferno, Halo: Reach, Rage, Red Dead Redemption, Star Trek, The Settlers 7 és még több szupersztár a galériában!

Februárban X10 show és Gears of War 3 premier

Február 11-én, a San Francisco Terra Event Centerben lesz a Microsoft X10 játékshow, melyen több új Xbox 360 játék is bemutatkozik majd.

Dead Rising 2 még idén, jön az élőszereplős film is

2006 óta várjuk a Dead Rising folytatását, és bár a Capcom eddig nem nagyon kapkodott, most egy sajtóközleményben megerősítette az idei megjelenést.

HWSW: Rekordnegyedévet zárt az Apple

Történetének legerősebb negyedévét zárta az Apple 2009. december 26-án. A PC-k és az okostelefonok forgalma egyaránt felülmúlta a várakozásokat - írja a HWSW.

Ilyen gép kell az új Aliens vs Predatorhoz

A Rebellion Games bejelentette, hogy pontosan milyen gép is kell majd az új Aliens vs. Predator játék futtatásához. Nem kell megijedni, a specifikációk barátságosak!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe: boltokba kerül végre a Mass Effect folytatása, megjelenik a MAG és újra Travis bőrébe bújhatunk a No More Heroes 2-ben.

Az utolsó Mass Effect 2 kedvcsináló

Már napok óta megtekinthető az utolsó Mass Effect 2 előzetes, de a megjelenés előtt már igazán érdemes megtekinteni azt, ráhangolódni a játékra.

Halo: Reach - Nem a sorozat negyedik része lesz

Akinek eddig nem lett volna világos: a Halo: Reach nem a sorozat negyedik epizódja lesz, árulta el a játék producere Joseph Tung az Edge magazinnak.

Akciójátékon dolgoznak az NFS fejlesztői

A Need for Speed sorozatról elhíresült Black Box csapata egy teljesen új, innovatív akciójátékon dolgozik, amelyet még hivatalosan nem jelentettek be.

A Sony levédette a PlaystationArc domaint

Egyre inkább valósnak tűnnek azok a pletykák, miszerint Arc lesz a Sony mozgásérzékelőjének neve, ugyanis a cég levédette a neki szánt domaint.