Hírarchívum - 2010. január

Tizenöt dollárba fáj a hozzáférés a Cerberushoz

Update - A Mass Effect 2 dobozában található aktivációs kód nélkül tizenöt dollárba fáj majd a Cerberus Network, és még így sem lesz minden DLC ingyenes.

Játékra is jó lehet majd az Apple táblája

Könnyen meglehet, hogy az Apple várva-várt táblájával játszani is jó lesz, ezen pedig az iPhone-felhasználók körében eluralkodott játékőrület után meg sem lepődünk.

Az Epic már bánja a Gears of War exkluzivitását?

Michael Pachter elemző szerint az Epic már bánja, hogy kizárólag Xbox 360-ra jelentek meg az eddig Gears of War játékok - természetesen a fejlesztők nem így gondolják.

L.A. Noire - Friss részletek februárban

A Rockstar a minap elárulta, hogy a következő hónapban néhány új részletet tudhatunk meg a készülő gengszteres játékról, amely az L.A. Noire címet viseli.

Február 11-én érkezik a Heavy Rain demója

A Sony Computer Entertainment Europa a hivatalos blogon ma bejelentette, hogy február 11-én a PSN-re kerül a várva-várt Heavy Rain kipróbálható változata.

Látványos Nier kedvcsináló érkezett

Egy gameplay jeleneteket is tartalmazó videó keretén belül ismerhetjük meg Niert, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse egyetlen lánya életét.

Közös Microsoft és Capcom bejelentés 26-án

A Microsoft és a Capcom közös bejelentésre készül, amelyről négy nap múlva, vagyis 26-án lehull a lepel. Vajon egy Natalra készített játékot lepleznek le?

Kamiya folytatná Bayonetta kalandjait

A SEGA gondozásában megjelent játék hatalmas sikereket ért el a műfajra fogékony játékosok körében, Kamiya pedig szívesen folytatná Bayonetta kalandjait.

Jelenet a Halo Legends Homecoming epizódjából

Másfél perces klip érkezett a Halo Legends Homecoming című epizódjából, amelyben egy maroknyi katona próbál helytállni a Covenant ellen, s mikor minden veszni látszik...

Ismét hallatott magáról a Brink

Újabb mozgókép érkezett a Bethesda új játékáról, a Brinkről. Már láttuk ugyan akcióban a programot, de ezúttal a karaktergenerálás menetét csodálhatjuk meg.