Hírarchívum - 2010. január

Hétfőn sorsoljuk az ASUS GeForce GTX 275-öt!

Még van esélyed megnyerni a GeForce GTX 275 chipsettel és 896 MB DDR3 memóriával ellátott ASUS videokártyát. Február 1-jén sorsolás!

Hollywood érdeklődik a Mass Effect után

Ha egy játék sikeres, akkor a legtöbb esetben a filmesek is elkezdenek érdeklődni utána, és nincs ez másként méltán népszerű Mass Effect esetében sem.

Februárban felfedik a Killzone harmadik részét?

A Playstation Universe egyik megbízható tagja szerint a Sony a következő hónapban felfedi a Killzone harmadik részét, amely az év vége körül meg is érkezhet.

Bad Company 2 - jelenetek az egyjátékos módból

Bár a fejlesztők az első rész megjelenése előtt is állították, hogy végre olyan Battlefield készül, ami singleplayerben is megállja a helyét, az élmény nem volt az igazi...

Jó évet ígér a PS3-tulajoknak a Rockstar

A Rockstar legutóbbi címei elkerülték a PlayStation 3-at, ám a kiadó ezúttal megígérte: idén sok érdekességre számíthatnak ők is, mégha nem is exkluzív címekre.

Már készül a következő Tony Hawk-játék

Bár a Tony Hawk: Ride csúnyán leszerepelt, a gördeszkás és az Activision is meg van róla győződve, hogy az új deszka-kontroller jelenti a sorozat számára a jövőt.

Jövő héten jön az új Assassin's Creed II DLC

Január 28-án, jövő héten csütörtökön válik letölthetővé az Assassin's Creed új DLC-je, a Battle of Forli. A csomag a játékból kimaradt jelenetek egy részét tartalmazza.

Gyűjtői változattal érkezik a Final Fantasy XIII

A Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjtői változattal érkezik Európába a Final Fantasy legújabb része. A csomag minden platformon elérhető lesz majd.

Már készül a harmadik Borderlands DLC csomag

A Gearbox által fejlesztett Borderlands már túl van két letölthető csomagon, és a fejlesztők már dolgoznak a harmadikon is, amelyben a szintkorlátot is növelik.

Csütörtökön érkezik az Uncharted 2 demója

A Naughty Dog által fejlesztett Uncharted 2 még a tavalyi év végén robbantott hatalmasat, ám aki esetleg eddig kimaradt a mókából, az csütörtökön kipróbálhatja.