Hírarchívum - 2010. március

Heavy Rain - öt hét után túl az egymillión

Mint tudjuk, a Heavy Rain erősen rétegjáték, ezért kétséges volt, hogy a elvárt mértékben teljesít majd az eladási listákon - szerencsére nem volt itt probléma.

Teljes albumokkal jön a Green Day: Rock Band?

Bár a hivatalos dallista még nem ismert, internetes áruházak hirdetései alapján már tudunk találgatni, hogy milyen nóták kerülhetnek a Green Day: Rock Bandbe.

Mozgásban a Metroid: Other M

Az új Metroid a Wii idei felhozatalának egyik legsúlyosabb címe lesz: a minap érkezett róla egy több, mint kétperces előzetes, benne iszonyatos mennyiségű gameplay-jel.

Kiállításról akarta ellopni a még készülő játékot

Azt hittem, az élő pókerverseny kifosztásánál nevetségesebb bűncselekményről nem hallok majd, azonban a PAX-en történtek meggyőztek ennek az ellenkezőjéről.

Interaktív TV-shown dolgozik a Sims atyja

Will Wright már nem dolgozik az EA-nél, Simseket sem fog gyártani már, sőt mostanában egyáltalán nem foglalkozik játékokkal - legújabb projektje mégis érdekesnek tűnik.

Megérkeztek az első látnivalók az új Pókemberről

Megérkeztek az első látnivalók a készülő Spider-Man: Shattered Dimensionsről, melyben Pókember több különböző dimenzióban teszi próbára magát.

Test Drive Unlimited 2 - folytatódik az infó-áradat

Újabb Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek, ezúttal a német PC Gamestől. Az infók mellé ezúttal is új képek járnak, még a játék térképét is megtekinthetjük!

Minden platformon ugyanúgy fog kinézni a Crysis 2

A Crytek meglepő nyilatkozatot tett a minap: habár az első Crysis célja az volt, hogy kitolja a grafika technikai határait a PC-n, a második rész ugyanúgy fog kinézni mindenhol.

Grafikailag egyenlőtlen minőségű a Heavy Rain

Mark Carson, az Alan Wake-en dolgozó motion capture specialista szerint a Heavy Rain ugyan gyönyörű, de néhány része messze nem sikerült olyan jól, mint lehetett volna.

Készül a Darksiders PC-verziója, megjelenés nyáron

A Vigil Games örömmel jelentette be, hogy sikeres akció-hentjátékuk, a Darksiders a nyáron érkezik PC platformra is. Ritkán tesz látogatást ilyen műfaj a számítógépeken.