Hírarchívum - 2010. május

A Treyarchot is érdekli a Natal és a Move

A Treyarch határozottan nyitott az új mozgásérzékelős technológiák felé, a csapat közösségi menedzsere, Josh Olin szerint feltétlenül dolgoznának majd az új kütyükkel.

Külön hokijátékot csinál a Wii-seknek az EA

A Wii-sek eddig szinte nem is hokizhattak a gépükön, erre most az Electronic Arts és a 2K Games egyszerre verseng a kegyeikért - előbbi az NHL Slapshottal.

Mozgásban a Ninety-Nine Nights II

A Ninety-Nine Nights II késésben van, a játéknak tavasszal kellett volna megjelennie, mégsincs sehol. Most is csak egy gameplay videót kaptunk róla, az viszont jól fest.

Final Fantasy VII remake- és Versus XIII-infók

A Square Enix megválaszolta a sajtó és a rajongók által leggyakrabban feltett két kérdést: lehetséges-e egy FFVII remake, illetve mégis hogy áll a Versus XIII?

Grand Theft Auto 5 bejelentés az E3-on?

Egy állítólagos belső forrás egy állítólagosan valódi képet közölt a Rockstar E3-as játékbemutatóiról, melyek között szerepel a Grand Theft Auto ötödik része is.

Mafia II - autós képcsomag a városból

Nem mondhatjuk, hogy ugyanolyan jól néz ki, mint a pár évvel ezelőtti screenshotokon, de a hangulat még mindig elég erősen süt a Mafia II legújabb képeiből.

Friss képek landoltak a galériában

Új képek érkeztek a galériába, többek között vannak Arcania: Gothic 4, Crackdown 2, FEAR 3, Front Mission Evolved, Knights Contract és Mafia II látnivalók is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba az Alpha Protocol, az új Sims-kiegészítő, a Backbreaker, a Ubisoft focijátéka, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 új DLC-je is most érkezik.

Minden napra egy E3 - 1996

Még több kiegészítő a konzolokhoz, még több folytatás az új platformokra. Folytatjuk új sorozatunkat az E3 történelméről: most az 1996-os expóra emlékezünk.

Friss L.A. Noire képek a galériában

Ha minden jól megy, már csak hónapok kérdése, és megjelenhet a Team Bondi új, "nem GTA-klón" játéka, melyről most friss képek landoltak a galériánkban.