Hírarchívum - 2010. június

Nintendo 3DS - ár és megjelenés spekulációk

Egy holland viszonteladó cég, biztos forrásokra hivatkozva megszellőztette weboldalán a Nintendo új handheldjének állítólagos árát és a megjelenési dátumát.

Epizodikusan is megjelenik a Fable 3

Peter Molyneux legutóbbi kijelentése bizonyára a játékok szent egységessége mellett skandáló játékosoknál kiverheti a biztosítékot. A Fable 3 is a profitra megy.

Kizárólag 3D-ben érkezik a Crysis 3?

Cevat Yerli egy nemrégiben napvilágot látott interjúban elszólta magát: ezek szerint a Crysis 3 lehet az első FPS, amely kizárólag 3D-ben lesz játszható.

Forró infómorzsák az NFS: Hot Pursuitról

Hála a Criterion Games Twitter-függőségének az elmúlt napokban újabb és újabb apró tudnivalók érkeztek az ősszel érkező új Need for Speedről.

Újabb életjelek a Duke Nukem Foreverről

Már régen a komédia határát súrolja a Duke Nukem Forever jelenség, ezúttal a 3D Realms társalapítója gondoskodik arról, hogy ne csillapodjanak a kedélyek.

Alan Wake - túl a félmillión

Bár a Microsoft jobb teljesítményt remélt a kasszáknál a Remedy konzol-exkluzív címétől, a megjelenés után hat héttel már 500 ezer eladott példányszámnál jár.

Úton a Dante's Inferno 2?

Általános jelenség, hogy egy játék várva-várt folytatásáról már akkor értesülünk, mielőtt azt a kiadó hivatalosan bejelentené. Állásajánlatokból sok minden kiderül.

Videón a StarCraft háttértörténete

A Blizzard RTS-e egy hónapon belül a második részéhez érkezik, a népszerű kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy megismerkedjünk a saga előzményeivel.

Szeptemberben jön a PC-s Darksiders

A Darksiders számítógépes verziójának megjelenését júniusra ígérte a THQ, azonban mint azt a mellékelt ábra mutatja, végül nem lett belőle semmi.

Epic: Az iPad lehet a jövő játékgépe

Mark Rein, az Epic alelnöke szerint még az olyan slágercímek, mint a Gears of War is meg fognak egyszer jelenni az iPadre, az iPhone-ra és az androidos telefonokra.