Hírarchívum - 2010. február

Ingyenesen kipróbálható a Shattered Horizon

A hétvégén ingyenesen lehet játszani a Shattered Horizon című, többjátékos módra kihegyezett FPS-sel. Gravitációból nem túl sok, mókából viszont annál több van!

Más platformokra is elkészülhet az Epic Mickey

Bár az Epic Mickey hivatalosan Wii-exkluzív, a Disney nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a későbbiekben más platformokra is elkészüljön a játék.

Megérkezett a Yakuza 3 demója

A legutóbbi PlayStation Store frissítés alkalmával elérhetővé vált a Yakuza harmadik részének kipróbálható változata - a hír mellé egy új trailer is érkezett.

Újabb öt percig mozog az Alan Wake

Újabb öt percnyi ingame videót láthatunk most a sokak által nagyon várt, mára sajnos X360-exkluzívvá vált akcióthriller játékból, az Alan Wake-ből.

Friss képlopatokon az új Medal of Honor

Befutottak az első, teljesen friss képek az Electronic Arts készülő új sztárjátékából. A Medal of Honor félelmetesen néz ki, a generáció egyik legjobbja lehet.

Törött arctámadók az AvP Hunter Editionben

Az Aliens vs. Predator legdrágább kiszereléséhez, a Hunter Editionhöz jár egy műanyag arctámadó, ami számos amerikai csomagban törötten érkezett.

Uwe Boll új Bloodrayne film készítésébe kezdett

Abban reménykedtünk, hogy a német filmrendező végleg eltűnt, s nem látjuk többé. Tévedtünk. Herr Boll visszatért, s egy Bloodrayne filmet forgat!

Ősszel érkezik a Sid Meier's Civilization V

FRISSÍTVE: Sid Meier legendás stratégiai-játék sorozata idén ősszel folytatódik. Teljesen új engine-t és friss játékélményt ígérnek, ráadásul kizárólag PC-re!

Nem elég a duplarétegű DVD a Capcomnak

A Capcom kénytelen volt tetemes mennyiségű tartalmat kivágni a Lost Planet 2 xbox-os verziójából, annak érdekében, hogy ráférjenek egy darab Xbox360-as lemezre.

Halo Reach: inkább az eredeti Halo hangulata a cél

A Bungie szerint a Halo: Reach nem a Halo 3-hoz, vagy az ODST-hez fog hasonlítani, sokkal inkább a Combat Evolved hangulatának újraértelmezése a cél.