Hírarchívum - 2010. február

eBay-en árulják a Starcraft 2 béta kulcsokat

Sokan nem kaptak béta kulcsot a Starcraft 2-höz, vannak azonban, akik még ebből is pénzt akarnak csinálni. Az eBay-en átlag 300 dollárért lehet venni hozzáférést!

Növekedés: még nagyobb üzlet lesz a játékipar

A Strategy Analystics piackutató cég jelentése szerint szép jövő elé néz a játékipar. A válságnak vége, a következő évek csak fellendülést hozhatnak!

Hazai játékeladási toplista - imádjuk Dantét

Már második hete, hogy remekül szerepel itthon a Dante's Inferno, igaz, az összesített listából ez nem derül ki, hiszen a játék konzol-exkluzív, mi pedig főleg PC-sek vagyunk.

Aranylemezen a God of War III

Végre elkészült a God of War III. A minap fejeződtek be a munkálatok, s bár tudtuk, hogy a játék szerves része már készen van, még kellett neki egy kis polírozás.

Végre mozog a Prison Break: The Conspiracy

Eddig csak olyan képeket láthattunk a Prison Break játékból, amik nem festettek valami jól, most viszont végre láthatjuk mozgás közben is!

Még idén Ibizára utazik a Test Drive sorozat?

A francia Planet-GT egy megbízható, Eden Gameshez közeli forrásra hivatkozva közölt le új információkat a Test Drive-sorozat legújabb részéről. A híreket nem erősítették meg.

Sok bosszúságot okozhat a Ubisoft új DRM-je

A PC Gamer elsőként kapta meg tesztelésre a PC-s Assassin's Creed 2-t - sajnos az öröm nem teljes a Ubisoft új, kalózellenes rendszerének köszönhetően.

Twisted Metalt fejleszt a God of War készítője?

Régóta kering már a pletyka, miszerint az egykori God of War istenség David Jaffe már régóta egy új, PS3 exluzív játékon dolgozik. Lehet, hogy a Twisted Metal lesz az?

GoldenEye 007 pályák a Perfect Dark XBLA-ban

A Rare egy játékban egyesíti két hatalmas klasszikusát. Bejelentésük szerint a klasszikus GoldenEye 64 többjátékos pályái elérhetőek lesznek a Perfect Dark XBLA változatában.

Splinter Cell: Conviction - mindent elvettek tőled

Újabb kétperces trailert kaptunk a Splinter Cell hosszú évek óta készülő ötödik részéről - az előzetes a játék történetét vezeti fel, meglehetősen hatásvadász módon.