Hírarchívum - 2010. február

God of War III - délutáni hírmorzsa adag

Már bemutattuk a legújabb, Vengeance névre keresztelt trailert, most pedig pontokba szedve, kicsit részletesebben felsorolnánk néhány érdekességet az új God of Warról.

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre megjelenik a Heavy Rain, de boltokba kerül a Napoleon: Total War, az Anno 1404: Venice és a Sonic & Sega All-Stars Racing is.

Call of Duty 7 - egyre biztosabb a vietnámi helyszín

Bár az Activision még mindig nem jelentett be semmit hivatalosan, a minap újabb információkat kaptunk, melyek azt bizonyítják: Vietnámba megy a Call of Duty.

Újabb rövid videó érkezett a Project Offsetről

Fejlesztői ritkán mutatnak valamit a Project Offsetből, ha viszont kiadnak egy új videót, az garantáltan elképedést vált ki a nézőközönségből - valószínűleg így lesz most is.

Duplán egészül ki a King Arthur

Két kiegészítő is megjelenik tavasszal a magyar fejlesztésű King Arthurhoz: az adalékok új egységeket, hősöket és játékmenetbeli újításokat tartalmaznak.

A Remedy nem akar több Max Payne-t fejleszteni

A Max Payne harmadik részét már nem a Remedy, hanem a Rockstar fejleszti, és a stúdió a jövőben sem tervezi, hogy folytatná közel tízéves sorozatát.

Rekordokat döntöget a Bad Company 2 demója

A Battlefield: Bad Company 2-t PC-n és konzolon is kipróbálhattuk, és míg előbbi egy béta változat volt, addig utóbbi immáron igazi demónak minősült - 3,5 millió játékossal!

UK Truck Simulator bejelentés és premier trailer

Minden kisgyermek álma, hogy egyszer kamionsofőr lehessen. A legtöbben aztán más hivatást választunk, de játék formájában még nem késő hódolni a régi vágyaknak!

Dedikált szerver és LAN nélkül jön a C&C4

Immáron hivatalos. Nem lesz se dedikált szerver, se LAN támogatás a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight személyi számítógépekre szánt változatában.