Hírarchívum - 2010. február

Miért nincs PC-s Alan Wake? A Remedy beszél

Az Alan Wake elkészítéséért felelős Remedy eddig nem adott konkrét indokot arra, miért készül csak egy platformra az Alan Wake. Most végre magyarázatot kapunk.

Már három éve készül a Battlefield 3

Fredrik Liliegren, a DICE egykori ügyvezető igazgatója szerint már három éve készül az új Battlefield játék, és ha egyszer megjelenik, mindenki leteszi majd az arcát.

Az Xbox miatt sikeresebbek a csajos filmek

Hollywood számára egy feltűnő jelenség lett úrrá az utóbbi pár év mozis piacán: egyre sikeresebbek a női közönséget becélzó filmek. Szerintük ennek a videojáték az oka.

A Warner Bros. kezében a Rocksteady Games

A Warnes Bros. többségi tulajdont vásárolt a Batman: Arkham Asylumot fejlesztő Rocksteady Games stúdióban. Szeretnék növelni játékipari befolyásukat.

Jonathan Ross leleplezte a Natal megjelenését?

Elképzelhető, hogy az angol újságíró legenda egy twitter üzenetben elárulta a Natal megjelenési dátumát. Vajon igaznak fog bizonyulni?

Az eredeti Fallout készítője másképp csinálta volna

Tim Cain nem olyan régen egy interjúban elárulta: nagyon tetszik neki a Fallout 3, de a Bethesda helyében néhány dolgot egészen másképp csinált volna.

Az Arab Emirátusok kitiltotta a Heavy Raint

Éppen csak megjelent a Sony egyik legnagyobb idei exkluzív címe, máris érkezik az első szomorú hír: az Egyesült Arab Emirátusok betiltotta a játék árusítását.

Levédették a Motorstorm 3 pont komot

Elképzelhető, hogy nem kell sokat várnunk az új Motorstorm bejelentésére, a múlt héten ugyanis a Sony levédette a hivatalos weboldal címét.

Két új trailer érkezett a Just Cause folytatásáról

A Just Cause 2 új előzetesei a fizikakönyveket lepipálva mutatják be, hogy mi történik akkor, ha 150 mérföldes sebességgel hegyoldalnak csapódik a repülőgépünk.

Ötven dolláros induló árat jósolnak a Natalnak

Michael Pachter piaci elemző szerint körülbelül ötven dolláros áron kerülhet forgalomba az ünnepek előtt az Xbox 360 legújabb kiegészítője, a Natal.