Hírarchívum - 2010. február

A Wii vesztesége a Sony nyeresége

Az utóbbi pár hónapban néhány nagyobb kiadó elkezdett kihátrálni a Wii támogatása mögül. A Sony szerint ez is a PS3 erősödését jelenti majd a jövőben.

Elindult a Starcraft II bétatesztje

A bolti megjelenésnél csak egy dolgot vártak a jobban a rajongók: a Starcraft II bétatesztjének elindulását, így most jó ideig egy rossz szavuk sem lehet.

Az új SOCOM multijához is külön kell regisztrálni

Úgy tűnik, a Sony-nak is tele lett a hócipője a kalózokkal és a használt játékokkal bizniszelőkkel: az új SOCOM multija is csak fóliás játék esetén ingyenes.

Richard Gariott visszatér a játékbizniszbe

Az Ultimáról és a Tabula Rasáról is ismert sztárdizájner bő egy évnyi kihagyás után játékot akar fejleszteni - ezúttal a Facebookot szemelte ki magának.

Operation Flashpoint 2 - nem lesz több kiegészítő

Jövőbeli terveikre hivatkozva nem készítenek több kiegészítőt az Operation Flashpoint: Dragon Risinghoz - a PS3-as Overwatch azért még elkészül.

Február végén jelenik meg a Darksiders demója

Jóval a megjelenés után, de február végén ingyenesen is kipróbálható lesz a meglepően jó kritikákat kapott Darksiders: Wrath of War.

A fejlesztők már megkapták a Nintendo DS 2-t

A pletykák szerint a Nintendo már elküldte néhány japán fejlesztőnek a Nintendo DS igazi második generációs utódját a fejlesztői csomagokkal együtt.

Molyneux cselekvésre szólítja a brit kormányt

Peter Molyneux szerint a brit kormánynak sokkal jobban kellene támogatnia az ország játékfelesztő cégeit, akik jelenleg hatalmas adóterheket viselnek.

Az angol popdíva már tolja a Final Fantasy XIII-at

Leona Lewis énekelte fel a Final Fantasy XIII nyugati verziójának főcímdalát, jutaloma pedig a sok zöldhasú mellett a megjelenés előtti játék!

Vadiúj képeken a Prison Break játék

A megjelenés közeledtével egyre több screenshot látja meg a napvilágot, mi pedig levonhatjuk a következtetést, hogy a játék bizony egyre jobban is néz ki!