Hírarchívum - 2010. május

Júniusban jön a következő PS3 firmware

Júniusban érkezik a következő, 3.40-es verziószámú Playstation 3 firmware frissítés, mellyel végre bekerül a konzolba a 3D támogatás -egyelőre csak a játékokra.

Need for Speed: Red Line lehet az új rész címe

A Need for Speed sorozat következő tagjának alcíme valószínűleg a Red Line lesz, legalábbis erre utalt erősen a játékot készítő angol csapat, a Criterion Games.

Még mindig a Blu-Ray miatt veszünk PS3-at

A Nielsen 700 - 7 és 54 év közötti - tulajdonost kérdezett meg, hogy ő miért vásárolt (vagy akart kapni) PlayStation 3-at - a döntő ok még mindig a Blu-Ray.

Idén már nem jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft nem meri bedobni az új Ghost Recont a mélyvízbe, az év végi megjelenés helyett inkább eltolják a játék boltokba kerülését a jövő év első negyedévére.

A Ubisoft is szembeszáll a használt játék piacával

A legutóbbi pénzügyi évben visszaestek a Ubisoft bevételei - a kiadó nem tartja kizártnak, hogy a jövőben ők is az EA-t követnék a használt játékok visszaszorításában.

Xbox 360-ra is jön a Final Fantasy Versus XIII?

A Square Enix vezérigazgatója nyilatkozott biztatóan a minap, azután persze gyorsan korrigálta magát, hogy ő nem is úgy gondolta, ahogyan a sajtó levonta a konklúziót.

Most már hivatalos: jön a PixelJunk Shooter 2

Gyakorlatilag nyílt titok volt eddig is, de a fejlesztők csak most jelentették be hivatalosan: a PixelJunk Shooter folytatódik, és állítólag nagyon durva játékot fogunk kapni!

F.3.A.R. - Fettel és Point Man csapatják

Divat mostanában, hogy egy játékhoz élőszereplős trailert készítsenek: nincs ez másként a F.E.A.R. harmadik részével sem, amely már a második ilyen videóval jelentkezik.

Befutott a Call of Duty: Black Ops új előzetese

Sokat kellett rá várni, s most végre itt van: az első igazi, látványos, hosszú trailer a Call of Duty sorozat idén év végén megjelenő legújabb részéről, a Black Ops-ról.

Képeken a törölt Call of Duty játék

Call of Duty játékból amúgy sincs kevés, de ha hozzávesszük az életképtelen, törölt ötleteket is, még több rész jelent volna meg - képeken a Devil's Brigade.