Hírarchívum - 2010. május

Másfél milliószor töltötték le az ingyenes Portalt

A Steam Macintoshra írt változatának bemutatkozása apropóján, a Valve ingyenesen letölthetővé tette a Portalt - az akciós lehetőséggel meglehetősen sokan éltek is.

E3 2010: Visszatérhet a Virgin Interactive?

Az E3-on állítólag maga Sir Richard Branson fogja bejelenteni a nagymúltú Virgin Interactive visszatérését - a kiadó főleg digitális disztribúcióval foglalkozna.

Megint játék készül a Top Gun alapján

A Paramount Digital Entertainment bejelentette, hogy előkotorták az 1986-os filmet, megkeresték az eredeti írót, és új Top Gun játék fejlesztésébe vágtak bele.

Csúszik a Sonic the Hedgehog 4 megjelenése

Mégsem jelenik meg júliusban az új Sonic the Hedgehog - az első epizód félévet csúszik, viszont cserébe még több platformon mutatkozhat be a játék.

Mass Effect 2 és 3 - DLC-k kötik össze a sztorit

Casey Hudson, a Mass Effect vezető producere elmondta, már javában készül a 3. rész, amit az előddel a DLC-k formájában kívánnak összekotni.

E3 2010: Megvan az Activision E3-as konferencia dátum

Az Activision a többi nagykutyával ellentétben nem szeret korán kelni, így a reggeli előadás helyett inkább június 14-én estére tették a konferenciát.

Elvesztegeti a Natal képességeit a Microsoft

Legalábbis a Bethesda produkciós vezetője így gondolja. Szerinte ugyanis meg kellene nyitni az API-t, hogy mindenki szabadon fejleszthessen rá, amit akar.

Böngészőben futó játékokkal erősít a Google

A Google az I/O konferenciáján feltárta a böngészőjéből futtatható Chrome Web Store-t. A felhasználók több népszerű játékot is futtathatnak webes felületről.

Lezárult a Kingston HyperX nyereményjáték!

Legutóbbi nyereményjátékunkban kisorsoltunk egy Kingston HyperX 3x1GB 1600MHz DDR3-as memória kitet. A nyertesnek gratulálunk!

Knight's Contract premier az első trailerrel

A Namco hivatalosan nem verte nagy dobra új játékának bejelentését, de a Famitsu már kiszivárogtatta az első információkat és az első trailer is eljutott hozzánk.