Hírarchívum - 2010. május

Július végén jelenik meg a Dragon Quest IX

Japánban tavaly júliusban jelent meg a Dragon Quest legújabb része - ott bombasiker lett, most egy évvel később, Amerikában és Európában is bizonyíthat.

PlayStation 3-on is rekordot döntött a Stimulus

Nem csak Xbox 360-on, hanem PlayStation 3-on is elsöprő sikert aratott a Call of Duty: Modern Warfare 2 első pályacsomagja, a Stimulus Package.

Sportjátékon dolgoznak a Total War fejlesztői

A Creative Assembly általában a Total War-sorozat kapcsán jut eszünkbe, pedig a brit stúdió fejlesztett egészen más játékokat is anno, és most is stílusváltásra készül.

Dead Space főhőse is benne van a Skate 3-ban

Egyre több mindent tudunk meg a Dead Space főhőséről, legutóbb éppen azt, hogy emberünk a nekromorfok irtása mellett például a gördeszkához is ért.

Az első Call of Duty: Black Ops képlopatok

A trailer után nem kellett sokat várni az első adag screenshotig sem. Óriási vietnámi háborúsmozi hangulat, láthatóan a már bejáratott játékmotorra építkezve.

Valve: szeretnénk, ha nyíltabb lenne a PS3

A Valve szerint a Playstation 3-nak inkább nyitottabbnak kéne lennie, mint egy Macnek, ahelyett, hogy zártabb, mint például egy Nintentdo Gamecube.

Elkeltek a Heavy Rain filmes jogok

A Quantic Dream zseniális PS3-exkluzív játékának filmadaptációs jogait egy hatalmas aukció keretén belül vásárolta meg a Unique Features filmstúdió.

Quantum Theory képek - a japán Gears of War

Nem először kerül elő a Quantum Theoryval kapcsolatban, hogy a Gears valószínűleg komoly inspirációval szolgált a fejlesztők számára. Az új képek mindenesetre durvák.

A THQ is beszáll a használt játékok elleni harcba

A THQ is reagál, és beszáll az Electronic Arts múlt héten kezdődött, használt játékok ellen kezdett kampányába - az első zászlóvivő a UFC 2010 lesz.

100 millióba került a Red Dead Redemption

A Red Dead Redemption fejlesztése körülbelül annyiba került, mint a GTAIV elkészítése. Aggódni nem kell, a játék már az eladási listák tetején trónol.