Hírarchívum - 2010. május

Második Alan Wake DLC: The Writer

Az interneten máris landolt némi infómorzsa a következő Alan Wake DLC-ről. Kövér két hónap múlva kiderül, miként is folytatódik kedvenc írónk története.

Új információk érkeztek a Crysis 2-ről

Pár új információmorzsa és egy szösszenetnyi videóinterjú érkezett, melyben Nathan Camarillo, a projekt producere válaszol néhány kérdésre a Crysis 2-vel kapcsolatban.

Kevin Butler-stílusú PSP reklámok jönnek

Kevin Butler reklámjai hatalmas sikert arattak a nézők köreiben, s segítettek helyreállítani a Sony renoméját, a boltokban pedig minden PS3 elfogyott.

Videók a leállított Warcraft kalandjátékból

Réges-régen, egy messzi, messzi galaxisban, amikor a kalandjátékok még virágkorukat élték, a Blizzard a Warcraftot is ebbe a stílusba szerette volna beleterelni.

Hivatalos: PC-re is jön a Fable harmadik része

Most már mindenki örülhet: az is, aki reménykedett, és az is, aki unta a sok panaszkodást - a Lionhead hivatalosan is megerősítette, hogy lesz PC-s Fable III!

Namco: olcsóbb, de rövidebb játékok kellenek

A Namco Bandai alelnöke, Olivier Comte szerint a játékok túl drágák, a jövőben más utat kell járniuk a kiadóknak. Ő egy nagy kupaktanács összeülését szorgalmazza.

Második helyen nyitott itthon az Alan Wake

Megjelenése után rögtön a második helyen nyitott az Alan Wake az összesített toplistán, ami egy platform-exkluzív játéktól mesés teljesítmény.

LittleBigPlanet 2 - videóinterjúk a készítőkkel

Nemrég jelentették be a közkedvelt babzsákos játék második részét: erről kaptunk most új videókat, benne a fejlesztőkkel készített interjúkkal és gameplay bejátszásokkal.

Nyerj egy FullHD-s Raidsonic multimédia lejátszót!

Nem kell többet a monitor előtt görnyedni, ha filmnézésre kerül a sor! Legfrissebb nyereményjátékunkban egy FullHD-s Raidsonic Icy Box multimédia lejátszót nyerhetsz.

Creative Assembly: új Total War és olimpiai játék

Izgalmas E3-ra készül a Creative Assembly, állítólag bemutatják a következő Total Wart, s leleplezik az olimpiai sportjátékukat is - persze csak állítólag.