Hírarchívum - 2010. június

Letölthető a Sniper: Ghost Warrior demója

Még van egy kis idő az esti meccsig, addig ki lehet próbálni a City Interactive új mesterlövész-játékát, a Sniper: Ghost Warriort - végre letölthető a PC-s demó!

A Move miatt késnek az új Heavy Rain DLC-k

A készítők a Heavy Rain megjelenése után a Chronicles sorozat alatt újabb epizódokkal bővítették volna a játék történetét, de a Move bekavart a menetrendbe.

Másfél óra játékot ígérnek az Alan Wake DLC-k

Az Alan Wake két letölthető extra tartalmat fog kapni a közeljövőben, ezek egyenként másfél órával növelik a zseniális horrortörténet játékidejét.

Megvan az Alice folytatás végleges címe?

Egyelőre még csak néhány szabadalmaztatott névből következtetünk, de valószínű, hogy megvan a legendásan beteg Alice játék folytatásának végleges címe.

Bungie - hiányozni fog a Halo-univerzum

A Halo: Reach egyre közelebb jár a befejezéshez, a Bungie fejlesztői pedig egyre nosztalgikusabban állnak hozzá a Halo-univerzumhoz.

10 éves életciklust terveznek a PSP-nek

John Koller szerint a Sony benne marad a kézikonzolok üzletében is, emellett pedig teljesen elképzelhetőnek tartják, hogy 10 évet fog élni a PSP.

Gamekapocs Fórumtalálkozó 2.0 - visszaszámlálás

A Gamekapocs saját Jamie Oliverje idén is megrendezi a tavaly már legendássá vált fórumtalálkozót. A végső infók, és az utolsó lehetőség a jelentkezésre, itt és most!

E3 2010: Crackdown 2 - az utolsó gameplay

Miután a Crackdown 2 nemsokára megjelenik, a játék rendesen háttérbe szorult az új címek mellett, de természetesen a Microsoft nem hagyta otthon őt sem.

3DS - kicsiknek nem ajánlják a 3D-s megjelenítést

Bár az első beszámolók szerint a Nintendo 3DS képernyőjén tényleg szépen mutatnak a 3D-s tartalmak, a Nintendo mégsem ajánlja kisgyerekeknek a térbeli megjelenítést.

Július elején érkezik a következő Dragon Age DLC

A Bioware bemutatta a Dragon Age: Origins következő DLC-jét, amely várhatóan július elejétől lesz letölthető az összes érintett platformon.