Hírarchívum - 2010. június

Ma válik elérhetővé a Crackdown 2 demója

Állítólag a Crackdown új része közelébe sem ér az első rész nyújtotta élményeknek, ma azonban lehetőségünk nyílik betekinteni a Ruffian új fejlesztésébe.

Részletek a Driver: San Francisco gyűjtői kiadásáról

Egy dán online áruház weboldala megszellőztette a Driver: San Franciisco gyűjtői kiadásának részleteit, plusz pár új infót is a Ubisoft nagy reménységéről.

Medal of Honor - pörög a többjátékos béta

A leleményesek már vasárnap óta tolhatják a Medal of Honor bétáját, ám hivatalosan csak mától él a próba PC-n és PS3-on. Élesben mutatkozik be a kabuli pálya.

További részletek a PlayStation Plusról

A múlt héten bejelentett PSN fizetős szolgáltatásáról újabb részletek kerültek nyilvánosságra, ha a jelenlegi extráknál is többet akarsz, a Plus neked szól!

Ilyen lesz a Kinect dashboardja

Az Xbox 360 menüjében való kutakodásnál mi sem egyszerűbb. A jövőt elegáns kézmozdulatokkal, rövid hangirányítással képzeli el az MS. Lássuk a dashboardot!

Gyengébben sérülnek a kocsik a Hot Pursuitban

Egy minap napvilágot látott gameplay videó szerint, a Hot Pursuit verdái lényegesen gyengébben törnek, mint amit a Criterion előző játékában láttunk.

A DualShockkal is helyettesíthető lesz a Navigation

Anton Mikhailov a Sony-tól még az E3 alatt erősítette meg a korábbi feltételezéseket, miszerint a Move mellett használható Navigation helyére jó lesz a DualShock is.

Kevesebbet fog vásárolni a Warner Bros.

A Warner Bros. Interactive agresszív terjeszkedésbe kezdett az elmúlt években, számos stúdiót vásároltak fel, emellett nem egy komolyabb címre is lecsaptak.

Októberben jelenik meg a Gray Matter

Nincs már messze a Gray Matter megjelenése: Jane Jensen új kalandjátéka várhatóan októberben fog boltokba kerülni, PC és Xbox 360 platformokon.

TGS 2010: Kojima megint bejelentésre készül

A pletykák szerint Hideo Kojima megint bejelentésre készül: a következő nagy dobását a Tokyo Game Show falain belül fogja megmutatni a nagyközönségnek.