Hírarchívum - 2010. június

Red Dead Redemption: mozgásban kooperatív mód

Ma válik letölthetővé a Rockstar westernjátékának első, ingyenes DLC-je, amely delejes kooperatív játékmóddal egészíti ki az alapjátékot.

Naughty Bear - bemutatkozik a multiplayer

Mi lehet annál kellemesebb, mint fejszét állítani medvetársaink hátába, mialatt azon ügyködünk, hogy egy tálca süteményt szállítsunk a bázisunkra?

Man vs. Wild - játék a Túlélés törvényei alapján

Bear Grylls immár konzolokon is hódít. A Discovery Channelen futó, nagysikerű Túlélés törvényei alapján videojáték készül a Crave Games berkeiben.

AC: Brotherhood: Róma mindennél nagyobb lesz

Róma városát gyalogszerrel bejárni több órát is igénybe venne, túl nagy falat volt korábban, ezért sem került bele a második részbe. De ez mára megváltozott.

Fejlesztőket toboroz az Infinity Ward

Az év elején történő kulcsemberek sorozatos eltávozása után a kreatív szakemberek nélkül maradt Infinity Ward pótolni szeretné megcsappant munkaerejét.

Bemutató a Nintendo 3DS képességeiről

A techdemóiról és benchmark-programjairól híres Futurmark egy videót tett közzé, melyben a 3DS grafikus teljesítményét prezentálják.

Itt az első Resident Evil: Revelations trailer

Megérkezett az első mozgókép a Nintendo frissen bejelentett kézikonzoljára érkező Resident Evil: Relevationsból. Chris Redfield visszatér!

Tényleg 150 dollár lesz a Kinect ára?

Az interneten terjedő, 150 dollárt rebesgető pletykák ellenére a Microsoft kijelentette, nincs még megerősítve a Kinect végeleges ára. Több lesz, vagy kevesebb?

Ősszel jöhet az új Xbox 360 olcsóbb kiszerelése

A Kotaku egy kiszivárgott, belsős dokumentumra hivatkozva számolt be róla, hogy ősszel kerülhet boltokba az új, vékony Xbox 360 olcsóbb változata.

Kotick havidíjat szedne a Call of Duty után

Nem szépít majd Bobby Kotick, az Activision fejesének népszerűségi mutatóján az a nyilatkozata, mely szerint ő akár már holnaptól havidíjat kérne a Call of Duty-ért.