Hírarchívum - 2010. június

2012 előtt nem jelenik meg az Alan Wake 2?

Egy interjú során Oskari Häkkinen, a Remedy egyik fejese szerint két éven belül a boltokba kerülhet az Alan Wake teljes értékű folytatása.

E3 2010: Videómontázson a Booth Babe-k

A múlt héten véget ért expó csinos hoszteszhölgyeiről már láthattunk egy rakat képet, de abban egyetérthetünk, hogy "mozgásban" sokkal szebbek.

HWSW: Dupla érintőkijelzős notebook a Toshibától

Két kijelzőből felépülő notebook koncepciót mutatott be a Toshiba, amely limitált darabszámban piacra is kerül majd, olvasható nagytestvérünknél, a HWSW-n.

Novemberben indul a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment hivatalosan is megerősítette azokat a pletykákat, miszerint november elején bőghetnek majd fel a DC Universe Online szerverei.

OnLive - venni és kölcsönözni is lehet a játékokat

Az OnLive múlt héten startolt el Amerikában, legközelebb pedig az Egyesült Királyságban indul el az ígéretes szolgáltatás. Itt vannak az első infók a játékokról.

Pályaszerkesztő is lesz a Gran Turismo 5-ben

Amit a Polyphony Digital mindig is mondott, aztán a pedig a Sony megcáfolt, most már talán biztosra vehető: lesz pályaszerkesztő a Gran Turismo 5-ben.

Tizenöt éve kísérletezik a Nintendo a 3D-vel

Satoru Iwata elmondása szerint a Nintendo idestova 15 éve kísérletezik a 3D-s megjelenítéssel, eddig mindvégig sikertelenül - a 3DS-szel végre révbe értek.

Move-támogatást kaphat a Final Fantasy XIV is

A Square Enix ugyan még nem nagyon tesztelte a Sony új mozgásérzékelős kontrollerét, a csapat szerint van rá esély, hogy az új Final Fantasy is támogassa a kütyüt.

The Sly Collection - csak a Sly 3 lesz 3D-s

A Sony az E3-on jelentette be, hogy a God of War után a Sly Cooper nevével fémjelzett PlayStation 2-es sorozatot fogja felújítani - az új kiadás teljes 3D-s támogatást kap.

Ingyenes nyílt nap Xbox fejlesztői képzés előtt

Szerdán, azaz holnap délután kerül megrendezésre az Xbox fejlesztői képzés nyílt napja. Az ingyenes bemutatón bárki részt vehet az interneten keresztül.