Hírarchívum - 2010. június

E3 2010: Mozgóképen az új Gyűrűk Ura játék

Egy rendkívül hangulatos videó érkezett a The Lord of the Rings: War of the North-ról. Igaz, a videóból ismét nem sok mindenre derül fény, de a grafika jónak tűnik.

E3 2010: Portal 2 - hurcold a gömböt

A Sony meglepetésszerű, ámde rövidke bemutatója után végre megérkezett a tényleges játékmenetet prezentáló videója három perc erejéig.

E3 2010: Call of Duty: Black Ops - a visszavágó

Végre normális minőségben is megtekinthetjük a Black Ops ominózus helikopter-ellopós pályáját, beleértve a levegőben folyó durvulást is.

E3 2010: Naughty Bear - a medve előbújt

Vajon miből ered szeretnivaló kismackónk burjánzó agressziója? Miért leli örömét társai meggyilkolásában? A mesevilág levedlette rózsaszín álarcát.

E3 2010: Az új Xbox 360 is a régi hűtőbordát kapja

A Microsoft konferenciáján új típusú Xbox 360-t ingyen zsákmányoló illető szétkapta a konzolt és rájött, hogy a régi fajta hűtőborda miatt a meghibásodási esély még fennáll.

E3 2010: A Hot Pursuit nagyobb, mint a Burnout

A Criterion osztotta meg Twitter-követőivel az alábbi számadatot, mely szerint a Hot Pursuit sokkal monumentálisabb lesz, mint a Burnout: Paradise.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Szexi booth bébik az idei expóról

A zsírúj játékok mellett persze máson is megakadt az egyszeri férfiember szeme. A kiállítás elmaradhatatlan kellékei a magukat illegető, formás leányzók!

E3 2010: Warriors: Legends of Troy mozgásban

Háromezer éve, amikor még az istenek és halandók a dicsőségért harcoltak egymás mellett, két város között a fegyverszünet véget ért, hatalmas háború közeleg.

E3 2010: AC: Brotherhood: bemutatkozik a kampány

Ezio és bájos barna ágyasa nyugalmát felfegyverzett katonák serege zavarja meg, romba döntve szállását. Ideje cselekednie a single-t bemutató videóban.