Hírarchívum - 2011. január

Március végén jön Európába a Nintendo 3DS

Lezajlott a mai Nintendo-sajtókonferencia. A bemutató kissé unalmasra sikerült, viszont a lényeget megtudtuk: március végén Európában és Amerikában is boltokba a Nintendo 3DS. Az érdekesebb bejelentéseket felsoroljuk, de ne számítsatok nagy meglepetésekre...

Test Drive Unlimited 2 - az első 10 perc

A Test Drive Unlimited 2 is egyike azoknak a játékoknak, amelyekből annyi video érkezik, hogy mire megjelenik a végleges anyag, már megunjuk. Azaz megunnánk, ha nem lenne ilyen jó mindegyik. Most felkerült a netre a játék első 10 perce, rendesen, in-game formában.

Crytek: 90 százalék feletti értékelések kellenek

Habár az Electronic Arts magabiztos a Crysis 2 értékeléseivel kapcsolatban, a Crytek úgy gondolja, hogy egyenesen az újságírók pontszámaitól függ, hogy manapság egy játék tud-e komolyabb hatást elérni a piacon és a vásárlók fejében. Érdekes gondolatok.

Gondolatok a Codename: Kingdoms kapcsán

A CVG stábja a Crytek fejesét, Cevat Yerlit interjúztatta, és a beszélgetés során kitértek a tavalyi E3-on bemutatott, egyébként Budapesten készülő Codename: Kingdomsra is. Bár Yerli konkrétumokat még nem mondhatott a játékról, néhány gondolatot és perspektívát megosztott a közönséggel.

Killzone 3 - simább, szárazabb érzés

Hamarosan tényleg megtudjuk, hogyan is sikerült a Killzone 3, hiszen Ca$h bátyánk tesztelés alá fogja vonni a végleges verziót. Addig is a fejlesztők beszélnek helyettünk, s nem győzik hangoztatni, hogy a harmadik résszel mennyivel jobb érzés játszani, mint az előddel.

Új Gears of War címet védetett le az Epic

Gears of War: Exile. Ez az a cím, amelyet az Epic nem rég védetett le, s bár a projektről egyáltalán nem tudjuk, hogy mi lehet, a kiadó vélhetően biztosra megy és akar kezdeni vele valamit, mert már a logója is megvan. Ez lenne a sokat pletykált kinectes Gears of War? Ki tudja...

HWSW: Steve Jobs ismét betegszabadságra megy

Újra betegszabadságra kényszerül Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook operatív igazgatónak adja át az irányítást. Az Apple vezére betegsége miatt két évvel ezelőtt, 2009-ben is távol töltött a cégtől több hónapot, távollétében akkor is Tim Cook vezette a céget, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Hó végén indul a Dawn of War II: Retribution bétája

Ha mindenképpen a Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution előrendelésén töröd a fejed, érdemes lehet a Steamet választani: aki itt jegyezteti elő a stratégia új kiegészítőjét, nem csak játékbeli extrákat kap, de a játék zárt bétatesztjébe is meghívást kap - nyilvános tesztelés nem lesz.

Letölthető az AC: Brotherhood új DLC-je

Megérkezett az Assassin's Creed: Brotherhood legújabb kiegészítője, az Animus Project Update 2.0. Az Abstergo minden baljós előjel ellenére nem adja fel a maga kis háborúját, és óriási energiát fektet az újoncok toborzásába, akik új pályán és játékmódban mérethetik meg magukat.

Top Spin 4 - kimarad a Kinect-támogatás

Elképzelhető, hogy a Sony hathatós anyagi nyomására nem került a Top Spin 4-be Kinect-támogatás, mindenesetre kizárólag a japánok mozgásérzékelős kütyüje szolgálhat majd a címben teniszütőként. Pedig a Take-Two sportjátéka szinte megköveteli az új technológiában rejlő lehetőségeket.