Hírarchívum - 2011. január

Kooperatív móddal bővül a League of Legends

Nagy a verseny a DotA-klónok piacán: a Heroes of Newerth és a League of Legends komolyan küzd a játékosokért, és akkor ebbe az egészbe hamarosan belepottyan majd a Valve-féle DOTA 2 is. A fejlődés tehát fontos, a Riot Games pedig kooperatív vs. AI résszel bővít.

EA Sports-Virgin Gaming együttműködés

Az EA Sports és a Virgin Gaming hosszútávú együttműködésbe kezdett, melynek keretein belül a Virgin fogja szolgáltatni az óriáskiadó játékaihoz az online bajnokságrendszert. A szolgáltatást a PS3-as és az Xbox 360-as játékok használják majd, és hamarosan elindul.

Májusban jön a Duke Nukem Forever

Amire soha senki nem gondolt volna, most megtörtént: megkapta a végleges megjelenési dátumot a Duke Nuke Forever, és mivel a 2K Gamesről és a Gearboxról van szó, ezt most tényleg kőbe véshetjük. Tizenhárom év késés után Duke végre visszatér, idén májusban! Brutális új videó is van már!

Ubisoft: Nem áll le az Assassin's Creed sorozat

A franciák ígéretet tettek arra, hogy az elkövetkezendő Assassin's Creed részek esetében továbbra is magas színvonalú folytatásokkal rukkolnak elő a jövőben. Erre szükség is van, elvégre 2010-ben, mind a Call of Duty, mind pedig az aktuális FIFA megelőzte Ezio kalandját eladások tekintetében.

Spéci Dragon Age 2 tartalom a Dead Space 2-ben

Az EA Games elég hízelgő módon köti össze két várható sikercímének promótálását, hiszen a Dead Space 2 egy-egy példányának leendő tulajdonosai most exkluzív tartalmat aktiváló kódot találnak a horrorjáték dobozában, melyet a Dragon Age 2-ben lehet majd felhasználni. Egy bónuszpáncél mindig jól jön.

Brink - a fegyverek kórusa felzendül

Habár a Bethesda korábban egy fotorealisztikus lövöldözős játékot képzelt el a Brinkből, nagy szerencsénk, hogy nem vették ennyire komolyra a témát, így hiányzott volna belőle az egyediség. A legújabb gameplay trailer bővelkedik a szedett-vedett mordályok fülsértő dallamaiban. Kell nekünk!

Hupikék Törpikék játékadaptáció a Ubisofttól

Idén a Hupikék Törpikék a modern nagyvárosba látogatnak. A félig élőszereplős, félig CGI mozi természetesen nem maradhat videojátékos kivetülés nélkül, a Ubisoft bejelentette, hogy már javában dolgoznak a The Smurfson, mely Wii-re és Nintendo DS-re fog elkészülni a filmmel egy időben.

Színfalak mögött a Media Molecule

Sackboy második kalandja immáron aranylemezen van, javában folyik a sokszorosítás - hamarosan meg is kapják a porciójukat a LittleBigPlanet rajongók. A fejlesztés végső stádiumában forgatták az alábbi videót, melyben meglátogatták a Media Molecule csapatát. Számos kulisszatitokra derül fény.

Március közepén jön a Yakuza 4 Európába

Nem kapkodták el a japán premier után a nemzetközi megjelenést a Segánál. Kazuma és három másik társa felett kereken egy évvel később vehetjük át az irányítást, mint a szigetországban, ahol már tavaly óta elérhető a japán bűnszövetkezet mindennapjait feldolgozó akciójáték.

The Indie Game Challenge - szavazz a Fortix 2-re!

A G4TV idén is megrendezi a The Indie Game Challenge nevű versenyét, ahol a független játékfejlesztők mérhetik össze saját játékaikat. A legjobb 12-ben szerencsére magyar vonatkozású játék is található a Nemesys Team jóvoltából. A Fortix 2 mindenképpen megérdemli, hogy rá szavazzunk!