Hírarchívum - 2011. január

Shift 2: Unleashed - videón a limitált kiadás

Újabb előzetest kapott a Shift második része, azaz a Need for Speed, ami már nem is annyira Need for Speed. Az autóverseny márciusban jelenik meg, és a standard kiadás mellett egy limitált csomag is elérhető lesz azok számára, akik valahol előjegyeztetik a játékot, és úgy szerzik be.

Killzone 3 nyílt béta érkezik

Még a megjelenés előtt szeretné a Guerilla letesztelni a Killzone 3 szervereinek strapabíróságát, így február elején egy nyílt bétatesztet indítanak. Ez persze kiváló lehetőség arra is, hogy a játékmódokat és a pályákat finomhangolják, s elvégezzék a végső kiegyensúlyozást.

Crysis 2 - exkluzív multidemó Xbox 360-ra

Valószínűleg az első rész megjelenése után nem sokan gondolták volna, hogy a folytatás egyáltalán megjelenik majd konzolokra, azt pedig pláne nem, hogy például exkluzív Xbox 360-as demót is kap. Utóbbiban a többjátékos élményekbe kóstolhatnak bele a Gold-előfizetők.

Bulletstorm - kötélhúzás skillshot

Unjátok már a rengeteg Bulletstormmal kapcsolatos hírt? Nem? Akkor jó, mert mi sem, és valószínűleg sosem fogjuk megunni. Az új, aprócska teaserben egy újabb skillshotot láthatunk, mely a kötélhúzás névre hallgat, s azonnal kiderül, hogy miért. Bár nem nehéz kitalálni.

CD-kulcsos játékok jöhetnek PlayStation 3-ra?

Ugyan még csak pletyka, de valószínűleg egy PC-szerű CD-kulcsos rendszerrel próbálkozik majd a Sony annak érdekében, hogy visszaszorítsa a GeoHot által elindított warezhullámot. Állítólag az új firmware már tartalmazza is az ehhez szükséges háttérrendszert.

Folytatódik a Bethesda vs. Interplay harc

Úgy tűnik, a két cég erősen másképp értelmezi a licencszerződéseket, és mindketten olaszos temperamentummal adják a jónép tudtára, hogy mennyire buta is a másik fél, amiért azt hiszi, hogy neki van igaza. Mi lesz a Fallout MMO és a Fallout-folytatások sorsa?

Még több álláslehetőség az új Halo készítőinél

Azt hiszem, annál semmi nem bizonyítja jobban, hogy gőzerővel készül a Halo-folytatás, mint az a tengernyi új munkalehetőség, amit az elmúlt félévben közzétett a 343 Industries. Most újabb tizenkét pozícióra lehet pályázni a Microsoft belsős stúdiójánál.

Jöhet a Metal Gear Solid HD-trilógia?

A kérdés sokkal inkább az, hogy eddig miért nem készült még el? Még Sly Cooper kalandjaiból is jelent meg HD-re feljavított verzió, pedig az egész PlayStation-márka egyik legnagyobb neve a Metal Gear Solid, Snake nevét pedig mindenki csak suttogva meri kiejteni.

Mortal Kombat dátum és új előzetes

Szépen lassan azért be fognak indulni a játékmegjelenések, habár az igazi nagyágyúkra tavaszig várnunk kell. Még mielőtt azonban Duke Nukem landol a számítógépeinken és konzoljainkon, elüthetjük majd az időt az új Mortal Kombattal, mely pár héttel előbb érkezik.

150 ember dolgozott a Dead Space 2-n

Azt megszokhattuk már, hogy a tripla-A kategóriás játékok fejlesztése nem kevés időt, és pláne nem kevés embert igényel manapság, de a 150 még így is egy impresszív szám. A csúcson ennyien dolgoztak azért, hogy elkészülhessen a Dead Space második része.