Hírarchívum - 2011. március

Gameplay videón a Duke Nukem Forever

Már most látom, hogy az év legforróbb videojátékos pillanatait tartalmazó összeállításunkban a Duke Nukem Forever is helyet kap majd, ezen persze nem is érdemes csodálkozni. Az új gameplay videóban például kapásból iskolás lányok leszbikus akciójának lehetünk szemtanúi, és feltűnik egy vibrátor is.

Tévéreklámot kapott a Portal 2

Sem a véletlenre, sem a reklámügynökségekre nem bízta rá a Portal 2 tévéreklámjának elkészítését a Valve. A csapat megunta, hogy az erre szakosodott cégek képtelenek újat mutatni, és hogy mindig csak utólag tudják megvitatni velük, hogy mit ronthattak el a végeredményen.

Old Republic - másfél millióan regisztráltak a bétára

Bár az Electronic Arts korábban azt hangoztatta, ők beérnék félmillió előfizetővel is, látszólag ennél sokkal nagyobb az érdeklődés a Star Wars: The Old Republic iránt, legalábbis ami a bétateszt-jelentkezéseket illeti. Az új MMO-ban még a Blizzard szerint is van potenciál, csak sikerüljön jól.

Májusban jön a PSN-es Beyond Good & Evil HD

Az Xbox 360-tulajok már a hónap eleje óta élvezhetik a Beyond Good & Evil grafikailag feljavított változatát, s ha minden jól megy, hamarosan a PlayStation 3-on játszók is magukévá tehetik az új címet. Várni persze kell egy pár hetet, de a Ubisoft cserébe néhány apró extrát is ígér a vásárlóknak.

Újabb Crysis 2 előzetes érkezett

Megérkezett az Experience névre keresztelt sorozat harmadik epizódja, amelyben újabb három percen keresztül csodálhatjuk mozgás közben a Crysis 2-t. Időközben elstartolt a játék PS3-as demója is, igaz, a minap a Crytek kénytelen volt leszedni a cuccot, annyian rávetették magukat a kipróbálható változatra.

Torrentről letöltött zenét árult a Ubisoft

Érdekes szituációba keveredett a Ubisoft, bár nem ő az első a kiadók közül, aki így járt. Az Assassin's Creed: Brotherhood Digital Deluxe kiadásához járó soundtrack ugyanis nem éppen hivatalosan forrásból származik, sőt konkrétan a torrentről is letölthető ripet kapták meg a vásárlók.

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

HWSW: Egyre gyakrabban leáll a Twitter

Tegnap délután, illetve ma reggel a Twitter-felhasználók jelentős része azzal szembesülhetett, hogy a weboldal és a kliensek működése ellenére sem jelentek meg a mások által küldött üzenetek. A túl nagy forgalom egyre komolyabb kihívás a szolgáltatónak, írja a HWSW.

250 dollárért is lehet majd NGP-t venni?

Egy Ubisoft által megrendelt tanulmány szerint a Sony valószínűleg két modellt készít majd az újgenerációs kézikonzoljából, az NGP-ből, ezek közül az egyikből kimarad a 3G-vevő. Ez nyilván árbeli különbséget is jelent, ráadásul nem is akármilyent: az olcsóbbik NGP 250 dollárt kóstálhat majd.

Nem szállhat ki az Infintity Ward perből az EA

A Los Angeles Times jelentése szerint a bíróság elutasította az Electronic Arts kérelmét, így az óriáskiadó továbbra is részese marad az Activision és a volt Infinity Ward vezetők közötti 400 millió dolláros pernek. A Call of Duty-k kiadója számára már ez is előrelépésnek mondható.