Hírarchívum - 2011. március

Meglepő Swarm launch trailer

Ha eddig nem hallottál túlzottan sokat a Swarm címen futó XBLA-PSN játékról, akkor nem hibáztatunk, de a megjelenés tiszteletére megjelent (ez de szép mondat) indító előzetes megvalósítása annyira zseniális, hogy azonnal meghozta a kedvünk ehhez a mókás kis anyaghoz.

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.

Tricia Helfer visszatér a Mass Effect 3-ban

Alapvetően nem érne meg egy hírt, hogy a szőke bombázó ismét a hangját adja majd EDI-nek, de mivel a Gamekapocsnál súlyos Battlestar Galactica-, Tricia Helfer- és Mass Effect-fanatikusok vagyunk, nem mehetünk el szó nélkül az örömteli tény mellett, melyet a színésznő tudatott a világgal.

Mégsem lesz multis Silent Hill

Bár ma már nem lepődnénk meg azon, ha a Silent Hillbe is beleerőszakolnák a multiplayert, a tegnapi pletykákkal ellentétben a cseh Vatra Games nem tervez ilyen lépéseket tenni. A Silent Hill: Downpour producere szerint a velük készült olasz interjúban kiforgatták a szavaikat.

Megjelenés előtti trailert kapott a Crysis 2

Nem tudom, mi lesz velünk, ha megjelenik a Crysis 2, de mindenképpen hiányozni fog, hogy naponta három trailer futott be a játékról. A minap megérkezett az FPS launch trailere, emellett egy jópofa ingame easter egg felvétele is felkerült az internetre - csemegézzetek!

Black Ops - pénteken jön a PC-s First Strike

Jobb később, mint soha, tartja az ősi indián közmondás: a héten végre PC-n is elérhetővé válik a Call of Duty: Black Ops első letölthető kiegészítője, a First Strike. A Treyarch Twitter-üzenetben jelentette be a jó hírt, a Steamen pedig már most vesznek fel előrendeléseket a csomagra.

Kamu Old Republic bétakulcsokat árulnak a neten

A BioWare felhívta a rajongók figyelmét, hogy néhányan kamu bétakulcsokat árulnak a Star Wars: The Old Republichoz. A csapat leszögezte: a bétateszt még nem indult el, ezek az értesítések pedig nem hivatalos levelek, csak az adatainkat próbálják meg velük elcsaklizni.

Nyár végén jön a Trine 2, itt az új trailer

A 2009-ben megjelent Trine az egyik leglátványosabb platformjáték volt, amit valaha láttunk, ráadásul a játékmenete is ötletesen sikerült, így semmi esetre sem bánjuk, hogy pár hónap múlva már a folytatást nyúzhatjuk. A Frozenbyte szerint nyáron lesz premier, addig az új trailerekkel kell beérnünk.

Túl szexi volt az új Top Spin 4 reklám

Mindig is azért szerettük a Top Spint, mert a teniszezés élvezetes oldalát mutatta meg a játékosoknak. Ezt főként a játékélményre értettem volna, egészen eddig, mert most már egy egészen másfajta élménnyel igyekszik meggyőzni minket. A reklám ugyan sosem jelent meg hivatalosan, mi azért elhoztuk nektek.

Még sínen van a Dead Space-mozi

Már lassan annyi játék moziverziójáról hallunk, hogy mi sem tudjuk követni, melyik projekt hol tart. Elég csak belegondolni: jön az új Tomb Raider, a Dead Island, a Warcraft, a Kane & Lynch, és ez még csak annyi, ami hasraütésre eszembe jutott. A Dead Space is szerencsére még mindig halad a megfilmesítés útján.