Hírarchívum - 2012. március

Kulisszák mögött a Transformers: Fall of Cybertron

A tegnapi ütős trailer után most egy kicsit elmerülünk a részletekben, hiszen az Activision segedelmével betekinthetünk az új Transformers-játék fejlesztési kulisszatitkaiba. A High Moon Studios tényleg nem bíz semmit a véletlenre, s csak azt tartja meg, ami korábban is működött.

Visszavonul egy időre a Street Fighter atyja

Yoshinori Ono, a Street Fighter-széria atyja múlt héten került kórházba, miután az egészségügyi állapota jelentősen megromlott - a mester a minap maga is megerősítette, hogy egy időre visszavonul, és másra bízza a verekedős sorozat istápolását. Jobbulást kívánunk neki!

Assassin's Creed III - előrendelői rekord születhet

A Ubisoft a minap azt nyilatkozta, hogy az orgyilkosos játékszériájának legújabb darabja jó úton halad afelé, hogy a legjobb előrendelési számokat mutassa fel a cég történetében. Nagyon úgy néz ki, hogy az Assassin's Creed III-at kitörő bizalommal fogadják majd a rajongók.

Tony Hawk's Pro Skater HD képek érkeztek

Tizenöt új képet kaptunk a Tony Hawk's Pro Skater HD-ről, a látnivalókat az IGN szállította. Az első két Tony Hawk-játék legjobb pillanatait felelevenítő epizód megjelenése a nyáron várható, a rajongók minden bizonnyal örömmel fogadják majd a letölthető formában érkező anyagot.

Játékmenet közben a Trials Evolution

Új előzetessel kedveskedett nekünk a Microsoft Studios a letölthető formában megjelenő Trials Evolutionből. A második rész sem tér el sokban az elsőtől: ismét egy crossmotor nyergében kell helytállnunk a technikás akadálypályák sokaságát legyűrve.

Traileren az új Ghost Recon Guerrilla módja

Legfeljebb névre tűnik majd újszerűnek a Ghost Recon: Future Soldier Guerilla módja, ez ugyanis a klasszikus Horda játék, csak éppen itt a taktikázáshoz a Szellemek jól ismert kütyüit is bevethetjük majd. A Guerilla ettől nagyon tetszetős, az új előzetesből kiderül, hogyan fest a gyakorlatban.

Így vezetünk majd a Sleeping Dogsban

Újabb rövid, ám annál velősebb gameplay trailer érkezett a Sleeping Dogsból - a videós anyag a játékban található járművekből, azok vezetéséből és a velük művelhető finomságokból mutat némi kedvcsinálót. A trailer alapján úgy tűnik, volt értelme kiállni a néhai True Crime mellett, köszi, Square Enix!

Nem fejezik be a Warhammer 40.000 MMO-t

Legalábbis nem ebben a formában. A THQ bejelentette, hogy a Warhammer 40.000: Dark Millenium Online fejlesztését nem MMO-ként, hanem egyszerű, single és multis örömöket is kínáló játékként folytatják tovább. A döntés miatt leépítések várhatók a Vigilnél és a Relicnél is.

Colonial Marines - Wii U-n lesz a legjobb

A Nintendo állítólag az idei E3-on újra bemutatja a Wii U-t annak érdekében, hogy egy kicsit jobban meggyőzze a befektetőket és a közönséget a konzol képességei felől. A fejlesztőket azonban láthatóan nem kell meggyőzni: a Gearbox szerint például az új Alien-játék is a Wii U-n lesz a legjobb.

Az FBI is licencelte az Unreal Engine 3-at

Nem semmi ügyfélkört alakított ki az Epic Games, az egyszer biztos, főleg ha a legutóbbi vásárlóját, az FBI-t nézzük. Az amerikai hadseregnek egyre több különböző szimulátorra és virtuális gyakorlótérre van szüksége, ezek pedig Unreal Engine-re fognak épülni.