Hírarchívum - 2012. március

Megszületett az első Gamekapocs-baby

Örömmel értesítjük a Tisztelt Nagyérdeműt, hogy újabb apró taggal bővült a Gamekapocs csapata. Tegnap kora délután megszületett Ca$h barátunk és bájos feleségének első gyermeke, Kováts Lara Leticia. Az anyuka és a kislány jól vannak, az utánpótlás-nevelés jó úton halad.

BioShock Infinite - hallgasd meg a szirének dalát

Az utolsó epizódjához érkezett a 2K ellenségmustrája, ezúttal az új BioShock Siren névre keresztelt rémségéről tudhatunk meg többet. Ken Levine csapata ismét bebizonyította, hogy kellő fantáziával felvértezve alkották meg az Infinite rosszfiúit, rosszlányait.

Asura's Wrath - így harcol a Street Fighter Ryu-ja

A Capcom kedveli a crossovereket, így a fél univerzumot kardélre hányó Asura hamarosan magával, Ryu-val, a Street Fighter kedvelt harcosával is összeakasztja a bajuszt egy soron következő DLC-ben. Nézd meg miként alakul át a vérgőzös hack and slash egy bunyós játékká!

Assassin's Creed III - a kivágott tartalmakról

Egy-egy sikeres frencsájz új részének fejlesztésekor a készítők minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy a folytatás kellően sok újdonsággal és továbbgondolt játékmenettel legyen felvértezve. Pár ötlet nem került bele a játékba, mert nem működött volna. Szemezgessünk belőlük!

Először mozgásban a World of Darkness

A White Wolf szerepjátékainak rajongói csak nevetnek egyet a mostanság elharapózott, tinilányos vérfarkasos-vámpíros könyv- és filmzuhatagon. Ha igazán komor horrortémára vágysz végletekig kidolgozott háttérrel, akkor a World of Darkness MMO a Te játékod lesz. Lássuk mozgásban is!

Move-támogatást kap a The Amazing Spider-Man

Felkerült a netre a soron következő Pókember-játék végleges borítója, így már biztosan tudjuk, hogy PlayStation 3-on Move-támogatást kap a játék. Ráadásul két Move-vezérlőt is használhatunk a kaland során, így a The Amazing Spider-Man lesz az első, nem belsős Sony-cím ilyen funkcióval.

Tribes: Ascend - traileren a lopakodás

Az ingyenesen játszható multis lövölde, a Tribes: Ascend hamarosan újabb frissítést kap, melyben lehetőségünk lesz új kütyüket és egyéb finomságokat bevetni a cél érdekében. Főleg a sunnyogásban vesszük hasznukat, s ezzel az eddig ismert játékmechanika is némileg megváltozik.

Blizzard: hozni fogjuk a szintet konzolon is

Már persze akkor, ha a Diablo III tényleg megjelenik konzolokra, mert egyelőre továbbra sincs sem zöld lámpa a fejlesztésnek, sem pedig hivatalos bejelentés. Azonban minden jel arra mutat, hogy már mindkettő elég közel van, és a Blizzard ígéri, konzolon is hozzá méltó játékélményre kell számítani.

Robert Bowling elhagyja az Infinity Wardot

Szomorú nap ez a Call of Duty-rajongók számára, hiszen a sorozat egyik arca hagyja el a céget, aki éveken keresztül nyíltan, barátságosan kommunikált a fanokkal. Robert Bowling nem indokolta meg a döntését, de teljesen elhagyja az Activisiont és a CoD-franchise-t.

Notch: kétélű fegyver a digitális terjesztés

Hatalmas figyelem kíséri végig az egyik legnagyobb brit játékáruházlánc, a GAME bezárását. A Minecraft alkotója, Notch szerint az ok egyértelműen a digitális terjesztés, ami ugyan alapvetően jó dolog, de azért egy kétélű fegyver. Habár azt hozzá kell tenni, hogy ő is ebből gazdagodott meg.