Hírarchívum - 2012. március

Sniper Elite V2 - Hitlerre vadászunk

Kíváncsiak vagyunk, mennyi előrendelést hoz a 505 Gamesnek és a Rebellionnak a Sniper Elite V2 bónuszküldetése, amiben a játékosok Hitlert likvidálását kapják feladatul. A Gametrailers jóvoltából most percekig bámulhatjuk a Führerig vezető utat, villogjon az az X-Ray Kill Cam!

Rovio-kézen a Shattered Horizon fejlesztői

Felvásárolta az Angry Birdsről ismert Rovio a Shattered Horizon nevű FPS alkotóit. Az űrben játszódó lövöldét a benchmark programjairól ismert Futuremark játékos részlege hegesztette, a szintén finn vállalat a reményei szerint újra az elsődleges célterületére tud fókuszálni mostantól.

Mobilokon tér vissza a Spy vs. Spy?

A feltételezések szerint okostelefonokon kaphat újabb felvonást a Spy vs. Spy című klasszikus képregény játékfelhozatala. Eddig kétszer próbáltak videojátékot készíteni a két kém akciói nyomán, azt egyelőre nem tudni, hogy a következő projekt vadiúj címet, esetleg feldolgozást takar-e.

Pénteken jön a South Park: Tenorman's Revenge

Nem véletlenül hiányzott a játék a heti megjelenési listánkból, a South Park Digital Studios az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a South Park: Tenorman's Revenge című oldalnézetes platformjáték pénteken landol az Xbox Live Arcade-en. A bogyókák rajongóinak mindenképpen érdemes lesz ránézniük.

HWSW: Már nem csak játékkonzol az Xbox

Tegnap mutatkozott be a Microsoft Xbox platformon a Comcast és az HBO Go hanggal is vezérelhető tévés alkalmazása. A bemutató kapcsán a Microsoft egy érdekes tendenciára hívta fel a figyelmet: az Xbox készüléket egyre inkább használják az emberek a játékon kívül egyéb szórakoztató funkciókra is.

Warhammer: Wrath of Heroes - videón Felicia

Régen hallottunk már a BioWare Mythic gondozásában készülő free-to-play Warhammer-szerepjátékról. Lassacskán elkezdenek szivárogni az új információk arról, hogy mi vár ránk az akcióközpontú MMO-ban. Az egyik karakterünk Felicia lesz, aki igazán jól játszik a tűzzel.

BrowserQuest - MMO a Firefox fejlesztőitől

A Google közbenjárásának hála a Mozilla ismét több éves anyagi biztonságnak néz elébe. A Firefox fejlesztői szabadidejükben nyélbe ütötték a BrowserQuest névre hallgató MMO-jukat, amit természetesen böngészőből is futtathatunk. Egyszerű, letisztult retró-élmények - máris kipróbálhatod!

Depth - játék készül a cápák és a búvárok harcáról

Pazar látnivalók futottak be az UDK-verseny egyik kiemelkedő alkotásából, a Depth-ből, amely igazán vérgőzös multiplayer akciójátéknak ígérkezik. A két résztvevő félt a búvárok és a vérszomjas cápák alkotják - igen, játszhatunk a ragadozók oldalán is. Csekkold a médiaanyagokat!

Age of Empires Online - traileren a játék lényege

Mindeddig haboztál az Age of Empires Online kipróbálásával? A Microsoft első free-to-play online stratégiája már eléggé kiforrott ahhoz, hogy tegyünk vele egy próbát. A legújabb előzetesben még egyszer és utoljára elmagyarázzák nekünk, mi is az AoE Online valójában.

Bejelentették a World of Mercenaries-t

Free-to-play online FPS-t készít a City Interactive. A fejlesztés olyannyira előrehaladott állapotban van, hogy a bétatesztre a jövő héten már lehet jelentkezni. Lesz itt minden földi jó: csapatalapú akció, fejlődési rendszer és a fegyvereinket is testreszabhatjuk. Conceptrajzaink is vannak!