Hírarchívum - 2012. július

Avengers: Battle for Earth képek és videó

Még mindig egy, a Comic-Con-ről származó anyagra tettük rá a kezünket: a kiszemelt a Bosszúállók játékadaptációja, mely Xbox 360-ra és Wii U-ra érkezik. Végre tisztességes ingame képek és előzetes a cikkünk tárgya, a cel-shaded grafika bőven hozza a képregények színvonalát.

Ingyen kinectes játék a NASA jóvoltából

A NASA útjára bocsájtotta a Mars Rover Landing-et, mely egy ingyenes minijáték Kinectre. A feladatunk az, hogy a Curiosity-vel épségben leszálljunk a vörös bolygón, mindezt a mozgásérzékelés segítségével. Eközben egy böngészőben játszható küldetést is végigjátszhatunk PC-n.

Resident Evil 6 - trailer a Comic-Conról

Naná, hogy a Capcom is képviseltette magát a múlt hét végén lezajlott San Diego-i Comic-Conon, ahol újabb kedvcsinálót vetítettek le a Resident Evil 6-ból. A sötét és baljós légkör már alapnak számít a demó óta, az ijesztgetés mellett azért éhes zombik is vannak dögivel.

Szombaton rendezik a nyári MondoCon-t

Idén nyáron is lesz MondoCon, amely a szokásos animés és gamer programok mellett a Fantasy Hall keretében újabb, scifi és fantasy rajongók számára érdekes, programokkal bővül. A sikeres rendezvény sorozat újabb eseménye a nyári hőségben is felüdülést nyújt minden otakunak és geeknek.

Színfalak mögött a Hitman Absolutionnel

Habár az E3 már egy hónapja lezajlott, a Square Enix és az IO Interactive most látta elérkezettnek az időt arra, hogy betekintést nyerjük az előkészületekbe. Semmit nem bíztak a véletlenre - már ami a show-t illeti, ha érdekelnek a kulisszatitkok, tekintsd meg a videót!

Megjelent a Vaják: A végzet kardja könyv

Írott formában is folytatódik Ríviai Geralt kalandja, hiszen hétfő óta megvásárolható a könyvesboltokban a Vaják: A végzet kardja című regény. Andrzej Sapkowski lengyel író ismét kitett magáért: a több történetet összefoglaló antológia egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat.

További befektetőket keresnek az Ouyához

Noha az Ouyának a Kickstarter-kampány hozta meg az ismertséget, az androidos konzol mögött álló vállalatnak már korábban is voltak befektetői, és továbbra is pénzügyi források után kutat. A cég vezérigazgatója emellett megerősítette: hiába hackelhető a gép, ettől még biztonságos.

LEGO formájában is hódíthat a Portal?

Hasonló rajongói kezdeményezésre, ahogyan a Minecraft LEGO-változata is megszülethetett, úgy alakul a helyzet a Portal legósított kiadása körül. Az efféle projektekhez létrehozott szájton óriási támogatást ért el a koncepció, most a LEGO vezetői agyalnak rajta, hogy mi legyen a sorsa.

Guardians of Middle-Earth karakterbemutatók

Ahogy közeleg az ősz, a Monolith fokozatosan elkezdi adagolni a Guardians of Middle-Earth karakterbemutatóit. Most Gollam és Gandalf mutatkozik be néhány gameplay jelenet társaságában, kiderül, melyikük milyen típusú harcos, mik a főbb képességeik, mivel tudnak keresztbe tenni ellenfeleiknek.

Hivatalos: jön a Battlefield 4

A minap az Electronic Arts új előzetest adott ki a Medal of Honor: Warfighterhez, amiben a többjátékos részt részletezi a játék multiplayerért felelős vezetője. De ami még fontosabb: már rögtön a videó elején megerősíti a cég, hogy az előrendelőknek Battlefield 4 bétakulcs jár ajándékba!