Hírarchívum - 2012. július

Friss képeken a South Park: The Stick of Truth

Reméljük a THQ gyengélkedése nem hat károsan az ígéretes fejlesztéseikre - szerencsére az Obsidian-féle South Park: The Stick of Truth köszöni szépen, jól van, megjelenése jövő márciusban várható. Megnyugtatásként négy új, ropogós screenshotot tett közzé a stúdió. Ez is valami.

PlayStation Vitára is megjelenik a WRC 3

A Black Bean és a Milestone Games bejelentette a WRC 3 napra pontos megjelenési dátumát, illetve azt az apróságot, hogy a Sony újdonsült handheldjére is kijön a ralis cím. Csupa örömhír, de ezzel még nincs végre a jó híreknek: napvilágot látott az új előzetes. Ugye várjuk már nagyon?

Metal Gear Rising: Revengeance - az első percek

Az IGN jóvoltából betekintést nyerhetünk a Metal Gear Rising: Revengeance oktatómódjába, azaz a játék első 2,5 percébe. Raiden már itt is három rosszfiú seggét szeleteli fel, pedig még csak a prológusban járunk. Reméljük jó döntésnek bizonyult, hogy a Platinum Games vette át a fejlesztést.

Hat év után törölték a Final Fantasy Versus XIII-at?

A Kotaku magazin egy elszomorító pletykát szellőztetett meg: a jelek szerint hat év fejlesztési idő után törölték a Final Fantasy Versus XIII-at. A honlap több forrásból is úgy tudja, hogy a szerepjátékot elkaszálták, s a Square Enix azért titkolózik, hogy ne csökkenjenek a részvényárai.

Befutottak a Guild Wars 2 intrói

Kézközelben van a várva-várt Guild Wars 2 megjelenése - az utolsó bétateszt a hétvégén zajlik le. Az ArenaNet most pedig közzétette az MMO-ban szereplő négy faj bevezető animációit, melyek egy igazán emlékezetes kaland képét festik le előttünk, s egyben a háttértörténetről is lehull a lepel.

A God of War és a nők elleni erőszak

Bár a God of War sorozat tagadhatatlanul az erőszakos videojátékok közé tartozik, a Sony Santa Monica mégis arra törekszik, hogy szorosan tartsa a gyeplőt: kiváltképp, ha a nők elleni erőszakról van szó. David Hewitt designmenedzser szerint egy küszöböt biztosan nem lép át Kratos.

Dead or Alive 5 - Tag Team Action látnivalók

Egyetlen mai bunyós játékból sem maradhatnak ki a Tag Team küzdelmek, így van ez a Dead or Alive 5 esetében is. A formás cicikre és popókra kihegyezett Team Ninja fejlesztésben ezt a játékmódot ismerhetjük meg egy rakás kép és egy előzetes segítségével. Tina és Jann Lee akcióban!

Kickstarterre vált a Shadowrun Online

A Jagged Alliance fejlesztői tavaly októberben jelentették be, hogy böngészőben játszható MMO-ként hozzák vissza a Shadowrun brandet. Szerintük a rajongók pénze elég lesz ahhoz, hogy a játék akadálymentesen napvilágot lásson, a Kickstarteren már el is kezdték a gyűjtést.

Traileren a Yakuza 1 & 2 HD Edition

Ahogy arról lapunk beszámolt, érkezik a Yakuza 1 & 2 HD Edition - egyelőre csak Japánban. Reméljük a nyugati kiadásról sem feledkezik meg a Sega. A PS2-n hódító széria nyitódarabjait most már feljavított grafikával és finomhangolt játékmenettel élvezhetjük. Itt az első trailer.

Első képeken a Ratchet & Clank: QForce

Az idei E3-on jelentette be az Insomniac Games, hogy készül a friss Ratchet & Clank epizód, mely Európában QForce alcímmel kerül a boltok polcaira. A készítők visszatérnek a gyökerekhez: a játékban a sorozat első részeire emlékeztető irányítás és játékmeneti finomságok kapnak helyet.