Hírarchívum - 2012. július

Zombis MMO készül The War Z címmel

A Hammerpoint Games és az Arktos Entertainment bejelentette, hogy zombis túlélőjátékon dolgoznak, mely The War Z nevet kapta a tűzkeresztségben. Az MMO teljesen nyitott lesz, hatalmas területet fedezhetünk fel és számos küldetés teljesíthetünk a Coloradóra emlékeztető helyszínen.

Nőttek a bevételek, de veszteséges a Microsoft

A redmondi cég nyilvánosságra hozta legutóbbi pénzügyi negyedévük eredményeit - ennek alapján már tudjuk, hogy az Xbox 360-divízió 292 millió dollárt hozott a konyhára, ami 20 százalékos bevételnövekedés jelent az előző időszakhoz képest. Éves szinten pedig 8 százalékos növekedésről beszélhetünk.

Még több Resident Evil 6 játékmenet

Az biztos, hogy a Capcom nem fukarkodik akkor, ha a Resident Evil 6-ról van szó - semmit nem bíznak a véletlenre. Ezúttal három, a múltheti Comic-Conról származó játékmeneti videót osztottak meg a nagyközönséggel. Csak maradjon még újdonság a végleges játékban is!

Csúszhat a Torchlight II megjelenése

A Runic elnöke, Travis Baldree nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Torchlight II nem a korábbi terveknek megfelelően kerül a boltokba, mivel a játék egyensúlyán még dolgozni kell. Ugyanakkor a fejlesztők elmondták, hogy még nyáron ki szeretnének jönni a játékkal. Drukkoljunk!

Itt az utolsó Darksiders 2: Behind the Mask videó

A THQ kiadta a negyedik, egyben utolsó Behind the Mask névre keresztelt fejlesztői naplóját, melyen a fejlesztők a képességfáról, a mágiáról és a lootról rántják le a leplet. A Darksiders II az idei év egyik legígéretesebb hack and slash-ének tűnik, minden látnivalónak örülünk.

Először mozog a Battlefield 3 - Armored Kill DLC

Új tartalmak terén nem kell félteni a svéd DICE-t, a Close Quarters után hamarosan itt az Armored Kill kiegészítő, amely - mint a neve is mutatja - a járműves harcokra koncentrál majd. Ebben a csomagban jön a Battlefield-történelem eddigi legnagyobb térképe is. Itt az első trailer!

Hamarosan itt a PES 2013 demója

Én ugyan sosem értettem, mi értelme van egy focis játékhoz demót kiadni, de ha Te igen, akkor jó hírrel szolgálhatok: hamarosan érkezik a Pro Evolution Soccer 2013 kipróbálható verziója, néhány csapattal, amit egy friss előzetes is alátámaszt - igen, már a demóhoz is készül ilyen.

Splinter Cell: Blacklist - bővített E3-as előzetes

Ha azt hiányoltad az E3-as előzetesből, hogy mindenféle unalmas információ és szöveg legyen benne, akkor örömmel jelenthetem, hogy a Ubisoft pótolta a hiányt: az E3-as előzetes kibovített változatában mindenféle dolgot tudhatunk meg a játékról, meg azért némi új képanyag is van benne.

Borderlands 2 - 60 óra single player

A Borderlands első része sem volt rövid, a folytatással azonban a Gearbox azt szeretné elérni, ha hosszú ideig mindenki a hobbijaként tekintene a játékra. Ami baljós előjel, mert, mint azt tudjuk, óvakodni kell az olyan embertől, akinek hobbija van, mert később sorozatgyilkos lesz belőle.

Naughty Bear: Panic in Paradise - osonós mackó

Mindenki legnagyobb örömére fojesz kedvenc játéka visszatér, és a visszatérésből már egy előzetest is kaptunk. Habár a Naughty Bear méltán nevezhetett 2010 egyik legrosszabb játékának címére, a készítők úgy látszik hajthatatlanok, és még idén előállnak a folytatással.