Hírarchívum - 2013. október

Madden NFL 25 - íme, a next-gen gameplay

Jó formában van ma az Electronic Arts, még egy előzetest tudunk mutatni a kiadótól, ráadásul ezúttal is next-gen témában: most a Madden NFL 25 PS4-es és Xbox One-os változatának játékmenete van terítéken.

Folytatódik a Games with Gold

A Microsoft úgy döntött, a jövőben is folytatja a Games with Gold-akciót, aminek keretei között havi két ingyen játékot kapnak az Xbox Live Gold-előfizetői. Xbox One-os bevezetésről továbbra sincs szó.

Obduction - új játék a Myst alkotóitól

Új játékon dolgoznak a Myst alkotói, ráadásul nem más a céljuk, mint szellemi örököst készíteni a legendás címhez. Az Obduction fejlesztésére most a Kickstarteren keresztül gyűjtenek.

Mozgásban az NBA Live 14

Ha már megnézted az NBA 2K14 next-gen trailerét, ugorj egyet, és vesd rá magad az NBA Live 14 előzetesére is. Az EA Sports idén visszatér a kosárlabdás játékok csatamezejére, ráadásul rögtön egy next-gen epizóddal.

Gamer újdonságok az NVIDIA-tól

Gamer bejelentésekkel rukkolt elő az NVIDIA: a gyártó felturbózná a monitorokat, a next-gen konzolokhoz hasonlóan lehetővé tenné a videórögzítést, és a Shielddel is új szintre kapcsolna hamarosan.

Traileren a Need for Speed: Rivals

Új előzetest kapott a kereken egy hónap múlva megjelenő Need for Speed: Rivals, a közel kétperces, gameplay jelenetekkel vastagon bélelt trailer az AllDrive rendszer bemutatására koncentrál.

Batman: Arkham Origins - csúszások Európában

A Warner Bros. bejelentette, hogy Európában a tervezettnél később jelenik meg a Batman: Arkham Origins Wii U-s, PC-s és 3DS-es változata. Öröm az ürömben, hogy a számítógépes játéknak csak a dobozos kiadására kell várni.

Megrántotta a GTA V az amerikai piacot

Befutott az NPD Group legújabb elemzése, ami az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét összegzi. Ahogy az várható volt, a Grand Theft Auto V alaposan megrántotta a forgalmat, még a PS3-at is csúcsra juttatta.

Gyakorlatilag bezárt a The Bureau-csapat

Úgy tűnik, két saját projekt után lehúzta a rolót a 2K Marin, és bár a 2K Games nem erősítette meg a híreket hivatalosan, azt maga is elismerte, hogy voltak leépítések a fejlesztőcsapatnál.

Tölthető a mobilos Batman: Arkham Origins

Alig jelentették be, máris megjelent a Batman: Arkham Origins mobilos változata: elsőként az Apple-kütyük tulajdonosai vethetik rá magukat, karácsonykor pedig jön az androidos kiadás is.