Hírarchívum - 2013. október

Wasteland 2 - infók a világtérképről

Frissült egy nagyot a Wasteland 2 kickstarteres oldala, így a fejlesztők elhintettek pár részletet a szerepjáték világtérképéről, a ránk váró veszélyekről és a felfedezésről. Nem is beszélve az új képekről.

Részletek a Deus Ex: Universe-ről

A Square Enix Montreal már javában keresi a megfelelő színészeket a next-gen Deus Exhez. A jelentkezőnek egy sor fontos kritériumnak kell megfelelnie, azon kívül, hogy japánajkú legyen. Ázsiában járunk a folytatásban?

Izgalmas konzolprojektek jönnek a Ninja Theory-tól

Még mindig mereven titkolózik a Ninja Theory a következő játékáról, amiről annyit tudni, hogy a lövöldözésnek, a közelharcnak és a lopakodásnak is szerepe lesz benne. Most engine-programozót keresnek.

Kedvcsinálókon a Bound by Flame

A Mars: War Logsról elhíresült Spiders Studios még márciusban jelentette be új szerepjátékát, a Bound by Flame-t, melyben hősünket egy démon szállta meg, ezáltal képes a tűznek parancsolni. Új képek érkeztek.

Assassin's Creed IV - lopakodási útmutató

A Ubisoft blogján találunk néhány képes útmutatót arról, hogy a lopakodás során milyen eszközök állnak rendelkezésünkre az Assassin's Creed IV: Black Flagben. Lesz itt rejtett penge, füstbomba és fúvócső is.

Forza 5 - autómustra Jeremy Clarksonnal

A Top Gear házigazdája, Jeremy Clarkson tolmácsolásában közelről is megtekinthetjük a McLaren P1-et és a Pagani Huayrát a Forza Motorsport 5 legújabb kedvcsinálójában. Közben az állunkat fogjuk keresni.

PC-s GTA V-re utaló jelek az új AMD-driverben

Az utóbbi időben egyre több jel utal arra, hogy a Grand Theft Auto V számítógépeken is tiszteletét teszi. Legutóbb a legfrissebb AMD Catalyst driverben tűnt fel a PC-s verzió, miközben az érte indított petíció rekordokat dönt.

Bámulatos képeken a Ryse: Son of Rome

A Crytek néhány új screenshotot tett közzé a Ryse: Son of Rome-ról. Úgy látszik, jót tett a játéknak az, hogy csökkentették a poligonszámot, viszont a shadereket és a textúrákat felturbózták.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 dátum

A Rebellion bejelentette, hogy a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 október 31-én jelenik meg. A mesterlövészes cím zombis spin-offjáról egy új trailer és pár screenshot is érkezett. Berlin felett sötét fellegek gyülekeznek.

Tropico 4 - küszöbön a nukleáris apokalipszis

Új DLC-t kapott a Tropico negyedik része, bizonyára jó móka lesz, míg megérkezik a 2014-re ígért Tropico 5. A kiegészítő a nukleáris apokalipszisre koncentrál, a hidegháború kezd eldurvulni.