Hírarchívum - 2013. október

Assassin's Creed IV - megjelenés előtti előzetes

Kereken egy hét van hátra az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenéséig, ennek apropóján befutott a játék launch trailere. A videóban viszonylag sok friss (de legalábbis kevésbé ismert) jelenet is feltűnik.

Battlefield 4 - traileren a single player

Jöjjön még egy Battlefield-előzetes mára, a tévéreklám után ezúttal a negyedik rész egyjátékos módját és annak sztoriját beharangozó trailer következik. Látványos robbanásokból nem lesz hiány, az tuti!

Grandiózus traileren az X Rebirth

Már csak pár hét van hátra az X Rebirth megjelenéséig, a német fejlesztők hét évig dolgoztak a játékon, így ez a kis várakozás már szinte semmit nem jelent. A premiernek egy rendkívül látványos előzetes ágyaz meg.

Fable Legends - az alapjáték csak a kezdet

A Fable Legends rendezője, David Eckelberry tisztázta azt, hogy miként épül majd fel az Xbox One-ra érkező szerepjáték. A megjelenés után még hosszú évekig várhatóak különböző epizodikus tartalmak.

Ősszel jön a Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies

Pár hónappal az első rész PC-s megjelenése után a Take-Two és a Firaxis bejelentette az Ace Patrol folytatását. Az első világháborús repülős cím ősszel jön ki iOS-re és számítógépekre. Itt az első trailer.

Elindult a Nosgoth zárt alfatesztje

A Square Enix és a Psyonix bejelentette, hogy a The Legacy of Kain univerzumában játszódó TPS-ük zárt alfatesztelése kezdetét vette. Ennek apropóján három screenshotot osztottak meg a nagyközönséggel.

Huszonöt percig mozog a Killzone: Shadow Fall

Tegnap óta tudjuk, hogy aranylemezre került a PlayStation 4 egyik húzócíme, most pedig közel fél órán át tekinthetünk bele a játékba kiváló minőségben. De vigyázat, innentől már minden spoileres!

F1 2013 - megjöttek a kilencvenes évek

Tegnap óta elérhető az F1 2013 régóta várt DLC-je, amely a kilencvenes évek legendás autóit és pilótáit tartalmazza. Ha nincs Classic Editionöd, akkor most némi pénzmagért frissíthetsz a komplett csomagra.

Halloween napján indul a Nether

A Phosphor Games bejelentette, hogy minden előrendelő korai hozzáférést kap a nyitott világú túlélőjátékához október 31-én. Ez lesz az első alkalom arra, hogy a fizetőképes érdeklődők kipróbálhatják a játékot.

A PS3-mal is kompatibilis lesz a DualShock 4

Azt már tudjuk, hogy a PC-ken is használhatjuk a PlayStation 4 kontrollerét, ám a legfrissebb hírek szerint a DualShock 4 visszafele kompatibilis lesz a PlayStation 3-mal is. Mindezt egy videó keretében is be tudjuk mutatni.