Hírarchívum - 2013. november

Xbox One - elindult a visszaszámlálás

November 22-én, azaz pénteken kerül a boltokba az Xbox One Észak-Amerikában és a Nyugat-Európában, s a jeles nap apropóján a Microsoft megbízta a Spike TV-t a launch party lebonyolításával, amit élőben követhetünk.

Itt a Need for Speed-film második előzetese

Megnéztük a közelgő NFS-mozi legújabb kedvcsinálóját, s kénytelen vagyunk azt mondani, hogy ez nem lesz olyan sekélyes adaptáció, mint általában a játékokból készült filmek. Igazi adrenalinbomba dögös csajokkal és verdákkal.

Dying Light - traileren az engine képességei

A lengyel Techland sem várja ölbe tett kézzel a generációváltást, a parkour elemekkel megspékelt, nyitott világú zombis címük grafikáját látva még a vájt szeműek is elismerően bólogatnak majd.

Traileren a next-gen FIFA 14

Új előzetest kapott a FIFA 14 next-gen változata, a videóban a játék producerei beszélnek az új konzolokra szánt fejlesztésekről: a főszerepben ezúttal a közönség és a stadionok lesznek.

Még mindig a Call of Duty vezeti a brit toplistát

Az Xbox One-os változat eladásai révén múlt héten is a Call of Duty: Ghosts volt az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka, a LEGO Marvel Super Heroes így csak a második lett.

Késik a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

A legfrissebb trailer tanúsága szerint Európában csak márciusban jelenik meg a Final Fantasy X és a Final Fantasy X-2 felújított változatát felvonultató csomag. Legalábbis PlayStation 3-on biztosan.

Megvenné az Apple a Kinect készítőit?

A pletykák szerint megvenné az Apple a Kinectben duruzsoló technológiát is kifejlesztő PrimeSense-t - az izraeli vállalatért 345 millió dollárt fizethet az almás cég. A PrimeSense nem kommentálta a híreket.

Látnivalókon a Kingdom Under Fire II

Nagy adag látnivaló esett be a Kingdom Under Fire II-ről, a játékot készítő Blueside emellett bejelentette, hogy PlayStation 4-re is kihozzák a címet - és elvileg már a megjelenés sincs messze.

PlayStation 4 - még egy hibajelenség

Szaporodnak az elégedetlenkedő PS4-vásárlók problémái. A frissen felfedezett hiba az úgynevezett kékhalál, amikor hiába próbáljuk bekapcsolni a konzolt, csak villogó kék ledeket kapunk. Van megoldás?

Nyolc percig mozog a DayZ Standalone

Maga a játék atyja, Dean Hall mutatja be nekünk a DayZ Standalone jelenlegi állapotát, amely még mindig pre-alpha-fázisban leledzik. Furcsa ugye? A játéknak már régen a boltokban kéne lennie.