Hírarchívum - 2013. november

Már 1080p-ben fut PS4-en az Assassin's Creed IV

A Ubisoft felhúzta az Assassin's Creed IV: Black Flag felbontását PlayStation 4-en. A minap napvilágot látott patch segítségével Edward Kenway kalandját 900p helyett már 1080p-ben élvezhetjük. Még több ilyet szeretnénk!

Fighter Within - trailer a megjelenés mellé

Pénteken jelenik meg a Ubisoft kinectes bunyós játéka, a Fighter Within. Az Xbox One nyitócímében soha nem látott precizitással vitelezhetjük ki a látványos ütéseket és rúgásokat, reméljük kevésbé casual megvalósításban.

Dead Rising 3 - pénteken jönnek a zombik

Befutott a Capcom Vancouver játéknak launch trailere. A Dead Rising 3 az Xbox One egyik nyitócíme lesz, ezáltal ütősnek és vonzónak kell lennie ahhoz, hogy az új konzol mellé tegyük a kosárba. Vajon összejön-e neki?

VGX 2013: Megvannak a jelöltek

Szűk három hét van hátra az idei VGA-ig... akarom mondani VGX-ig, a Spike pedig közzétette a díjátadó jelöltjeit. A legtöbb jelölést a GTA V, az új BioShock és a The Last of Us kapta.

Launch traileren a Ryse: Son of Rome

Bár a legtöbb Xbox One-nyitócím tesztje már elolvasható az interneten, a Ryse: Son of Rome értékeléseire még várnunk kell. Rossz előjel? Akárhogy is, a játék launch trailere megérkezett.

Amazon AppStream - cloud-gaming mobilon

Ha megszeretik a fejlesztők az Amazon új szolgáltatását, a felhőalapú AppStreamet, minden korábbinál látványosabb és összetettebb játékok jöhetnek az okostelefonokra és tabletekre.

Blogajánló: NBA 2K14, GTA, Metro Univerzum

A világ PlayStation 4-lázban ég, már több mint egymillióan mondhatják el magukról, hogy a next-gen megérkezett a nappalijukba. Sajnos azonban 99,9 százalékban ezek az emberek nem magyarok...

Megjelent a Farming Simulator 14 mobilokra

Itt az idő arra, hogy okostelefonunkon és táblagépünkön is szántsunk, vessünk és arassunk, ahogy a csövön kifér. A Giants Software Farming Simulator 14-e már elérhető iOS-en és Androidon. Csatoljátok fel az ekevasat!

Szabotálták a PS4 gyártását Kínában

Mint ismert, a PlayStation 4 összeszereléséért a Foxconn felel, ám a munkások egy időben szabotálták a gyártást, válaszul a munkavállalókkal szembeni rossz bánásmódért. Nagy zűr Kínában?

Forza 5 - körözgetés a Bathurst pályán

A Bathurst Circuit a napfényes Ausztráliában található, naná, hogy itt is megfordulunk majd Forza Motosport 5-ben. Habár az autó- és pályakínálat szempontjából visszalépés az új rész, minőség szempontjából nemigen.