Hírarchívum - 2013. november

Elemzők: 381 dollárból készül a PlayStation 4

Megérkezett az IHS szokásos elemzése, a piackutató cég becslései szerint durván 381 dollárból készül egy-egy PlayStation 4. Ez azt jelenti, hogy a Sony alig bukik a konzol eladásán.

Frissítve: Next-genre is jön a Tomb Raider?

A brazil korhatár-besorolásért felelős hivatalnál bukkant fel a Tomb Raider: Definitive Edition neve, amely, úgy tűnik, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik. Az új konzolokra is megjelenik a legutóbbi Tomb Raider?

Folytatódhat a Command & Conquer fejlesztése?

Egyelőre semmi biztosat nem tudunk, de több jel is arra mutat, hogy az Electronic Arts nem földelte el teljesen az új Command & Conquert. Csak egy új fejlesztőcsapat kell a folytatáshoz?

100 millió dollárba került az Xbox One kontrollere

Kontrollerspecifikus híreink következnek: kiderült, hogy a Microsoft 100 millió dollárt ölt bele az Xbox One kontrollerének kifejlesztésébe, a Sony pedig 20 prototípust gyártott le a DualShock 4 elkészítése előtt.

Tearaway - látogatóban a fejlesztőknél

Mit nekünk az Xbox One és a PS4 debütje, amikor egy ígéretes kézikonzolos cím lát napvilágot pénteken PS Vitán? Bizony, a LittleBigPlanetről elhíresült Media Molecule új fejlesztésér érdemes lesz figyelni.

Battlefield 4 - mozgásban a régi-új térképek

Bár az Electronic Arts már megmutatta a sajtónak a Battlefield 4 Second Assault DLC-jét, az embargó miatt még nem lehet róla írni, és mutogatni sem nagyon lehetne. Persze néhányakat ez nem igazán érdekel.

Kicseréli a Sony a hibás PlayStation 4-eket

Ha hardveres hibába futsz az újonnan megvásárolt PS4-en, akkor nem kell aggódnod, elvégre a Sony gyorsított szállítássál kicseréli az érintett egységeket, melyek még mindig egy százalék alatt vannak.

Mozgásban a State of Decay DLC-je

Az Undead Labs nyitott világú zombis címének bővítményét, a Breakdownt felfoghatjuk egyfajta New Game Plusnak is, elvégre ugyanazon a térképen bóklászunk, igaz, a szabályok összekuszálódnak.

Xbox One - így használjuk a felhőt

Az Xbox One Skydrive-ja segítségével a rögzített videónkat szerkeszthetjük és megoszthatjuk ismerőseinkkel. A technológia gyakorlati működését egy új videó mutatja be. Volt egy szép megmozdulásod? Oszd meg a külvilággal!

Januárban jön a Shadowrun Returns kiegészítője

A Harebrained Schemes tegnap bejelentette, hogy január folyamán érkezik Shadowrun Returns első nagy kaliberű bővítménye, a Shadowrun Dragonfall. Itt debütál Berlin városa, ahol virágzik az anarchia.