Hírarchívum - 2013. november

Killer Instinct - az utolsó előzetes

Launch trailert kapott a Killer Instinct is, ami nem csoda, hiszen az Xbox One nyitócíméről van szó, amely holnap jelenik meg. Az utolsó előzetesig kellett várnunk egy régi visszatérő karakter debütálására. Vajon ki ő?

Készül a Magus PlayStation 3-ra

Magus címmel új akció-RPG készül az Aksys Games és Black Tower Games gondozásában kizárólag PlayStation 3-ra. Ha ismerős a cím, ki kell, hogy ábrándítsunk: nem a magyar asztali szerepjáték világán kalandozhatunk.

Tearaway - előzetes a megjelenés mellé

Már csak egyet kell aludnunk a Media Molecule új játékának megjelenéséig, persze nem árt, ha van egy PS Vitád is. Papírmasé világ, papírmasé főszereplők és papírmasé kalandok várnak rád a kezedben.

Launch trailert kapott a Super Mario 3D World

Az ünnepi szezonban a Nintendo-rajongók sem panaszkodhatnak majd, több nívós cím is érkezik a Wii U-ra és a 3DS-re. Itt van mindjárt a Super Mario 3D World, amitől egyöntetűen odavolt a külföldi sajtó!

Lightning Returns - traileren az effektek

Japánban ma jelenik meg a Lightning Returns: Final Fantasy XIII, és ezzel együtt új trailer is érkezett az imént a játékról, amely a "speciális effekteket" hivatott bemutatni közel két percen keresztül.

Battlefield 4: Second Assault - itt a hivatalos trailer

Bár a Battlefield 4 Xbox One-os változata mutatkozik be utoljára, mégis az kap DLC-t elsőként: a Second Assault először a Microsoft next-gen gépére érkezik, és végre befutott róla az első hivatalos trailer is.

Borderlands 2 - új DLC a láthatáron

A jövő héten új kiegészítő érkezik a Borderlands 2-höz, a Headhunter-sorozat második részének nagyon hosszú címe van, hálaadás témájú lesz, és egy hatalmas pulykát kell levadászni benne.

Lara Croft: Reflections levédetve - már megint

Nem tudjuk, hogy mit takarhat konkrétan, de a Square Enix Európában is levédette a Lara Croft: Reflections címet. A Tomb Raider: Definitive Edition mellett másik Tomb Raider-bejelentésre is számíthatunk?

Nem készül játék az új Star Wars-filmek alapján

Legalábbis az Electronic Arts nem szeretné feldolgozni a közeljövő Star Wars-filmjeit. Szerinte Lucas univerzuma épp elég mély és kiterjedt ahhoz, hogy ne kelljen ilyen adaptációkat készíteni.

Call of Duty: Ghosts - már nem kell 6 GB RAM

Javítást kapott a Call of Duty: Ghosts PC-s változata, és a patch egyebek mellett enyhít a játék rendszerkövetelményein is: már nem kell 6 GB RAM hozzá, elegendő a kétharmada is.