Hírarchívum - 2013. november

Készül a The Last of Us-mozifilm?

A Sony levédette az esetleges mozifilmre utaló domain címeket. Mielőtt még valaki tapsolna örömében, nem árt megjegyezni, hogy megerősítés még nem történt. Lehet, hogy a Sony Pictures csak be akarja biztosítani magát.

PS4 - íme, a digitális játékok végleges árai

A konzol európai premierje előtt befutottak a letölthető játékok végleges, Európára vonatkozó árai. Nagy port kavart a korábbi, horribilis árszabás, ám az ígéreteknek megfelelően a Sony mindenhol lefaragott az árcédulákon.

EA: öt-hat év múlva itt az új konzolgeneráció

Habár az Xbox One és a PlayStation 4 csak most érkezett, ez nem akadályozta meg az EA-t abban, hogy már a következő konzolgenerációról beszéljen. A cég szerint rövidebb lesz a most debütált gépek életciklusa.

Képeken a Strider-reboot

A Strider első része 1989-ben jelent meg, s egy oldalnézetes platformjátékként vonult a köztudatba. A Capcom jövőre elkészíti a remake-jét, immáron modern köntösben. Most egy csokor friss képet kaptunk a játékról.

Európában is elstartolt a PlayStation 4

Mától Európa több országában kapható a PlayStation 4. A jeles eseményre a helyi forgalmazók jó előre felkészültek, több helyen izgalmas launch party-kat rendeztek. Hosszú sorok, mosolygós arcok mindenhol.

HWSW: Online szolgáltatások nélkül jön ide a PS4

Kiadta a Sony a rajtra elérhető online szolgáltatások kliensalkalmazásainak listáját. Magyarországon sajnos egyetlen ilyen sem lesz elérhető - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Masszív akciók a Steamen

Elindult a Steam szokásos őszi akciósorozata, a december 3-ig tartó leárazások során minden nap más játékokat vehetsz meg olcsóbban. A kínálat ütős, nem ritka a 75-80 százalékos leértékelés sem.

Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.

Batman: Arkham Origins - jön az első sztori-DLC

Decemberben jelenik meg a Batman: Arkham Origins első fontosabb DLC-je, az Initiation, amely alapjában véve egy Challenge Pack, de "egy kis narratívával" is fel lesz vértezve. Ja, és tele lesz nindzsával.

Mario Andretti és a Gran Turismo 6

A híres versenyző szerelme akkor lobbant lángra az autók irányt, amikor megvette az 1948 Hudsont. Barátaival feltuningolták a verdát, majd különféle futamokon indult. A fickó legendás pályafutásáról szól az új videó.