Hírarchívum - 2013. november

VGX 2013: Quantum Break-bemutató - frissítve!

A Microsoft Studios igazgatója szerint még az év vége előtt szeretnének mutatni valamit a Quantum Breakből, és erre a legideálisabb helyszín a VGX lenne. Az Xbox One premierje előtt viszont nem lesznek bejelentések.

Assassin’s Creed: Liberation HD - a pontos dátum

Azt már eddig is tudtuk, hogy 2014 januárjában érkezik letölthető formában PC-re, Xbox Live-ra és PSN-re az Assassin’s Creed: Liberation HD, de most már napra pontos dátummal szolgálhatunk.

Fejlesztői naplón a Killzone: Shadow Fall

Most betekinthetünk a Guerilla Games kulisszái mögé, s első kézből szerezhetünk információkat a PlayStation 4 egyik legfontosabb nyitócímének fejlesztéséről. Többek közt a fegyverekről és a multiról is szó lesz.

Nyitott világú Star Wars-játék készül?

Miután buktuk a Star Wars 1313-at, a LucasArtsnak pitiznie kéne a rajongók kegyeiért. Az EA Canada álláshirdetései bizakodásra adnak okot, nagyon úgy tűnik, hogy egy nyitott világú, next-gen Star Wars-játék készül.

2016-ra csúszik a Warcraft-film

Pár hónapot késik a Warcraft-mozifilm premierje. Nyilván még így is éveket kell várni Duncan Jones rendezésére, amely a 2015 végi debüt helyett csak 2016 tavaszán lát napvilágot. Mindjárt itt van!

TV-reklámot kapott a Battlefield 4: Second Assault

Megérkeztek az újrafelhasznált Battlefield 3-térképek a DICE legújabb háborús shooteréhez. Az sem árt, ha Xbox One-ra szerzed be, elvégre a DLC ideiglenes exkluzivitást élvez. Itt van róla egy TV-szpot is.

Ingyenes PlayStation Mobile-játékok jönnek

A Sony új akciója keretében öt héten át heti két ingyenes játék érkezik a PlayStation Certified mobilokra és a PlayStation Vitára. Mindössze annyit kell tenned értük, hogy letöltöd a PlayStation Mobile appot.

Gears of War az Xbox Live-előfizetőknek

Bemutatkoztak az Xbox Live Games with Gold akciójának decemberi ajándékai, a szolgáltatás előfizetői a Gears of War első részét és a Shoot Many Robots című játékot kapják meg ingyen.

Bemutatkozik a Command & Conquer: Renegade X

Viszonylag ritkán tudunk írni rajongói munkákról, de a jövőre megjelenő Command & Conquer: Renegade X annyira izgalmasnak tűnik, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Így forgott a PS4 reklámja Budapesten

Budapest egy next-gen város, és nemcsak a négyes metró, meg ilyenek miatt, hanem mert itt forgatták mindkét next-gen konzol élőszereplős reklámját is. Háromperces werkfilm következik a PS4 hirdetéséről.