Hírarchívum - 2013. november

Újra kapható lesz a Psychonauts

Mármint dobozosan. A Double Fine Productions visszaszerezte néhány korábbi címét a Nordic Gamestől, sőt ha már így alakult, össze is állt vele, hogy a játékok a boltokban is kaphatók legyenek.

DriveClub - így fest most a grafika

Az Evolution Studios nemrég megígérte, hogy jelentősen gatyába rázza a DriveClub látványvilágát. A változtatásokról az új gameplay montázsból értesülhetsz, ahol cockpit nézetben folyik a száguldás. Vesd rá magad!

Xbox One - itt az újabb hibajelenség

Egy új konzol startjánál mindig figyelemmel kell követni a fellépő hibajelenségeket, főleg, ha vásárlás előtt állsz. A legújabb problémánál a dashboard kifagy, a RAM telítődik. Szerencsére van rá működőképes megoldás.

Egy Steam Machine, amit nem a Valve gyárt

Bemutatkozott az első olyan Steam Machine, amit nem a Valve gyárt. Az iBuyPower prototípusát AMD processzorral és videokártyával szerelik, és természetesen a Steam OS fut rajta.

PlayStation 4 - íme, a hibakódok listája

Felkerült az internetre a PlayStation 4 hibakódjainak hivatalos listája. Ezekkel a beszédes kombinációkkal találkozhatsz, ha valami nem smakkol a konzoloddal. Mindre van megoldás, nyugi!

471 dollárból készül egy Xbox One

Az IHS szokásosnak mondható elemzése szerint a Microsoftnak 471 dollárba kerül egy Xbox One legyártása. Magyarul a hardver alkatrészeinek és összeszerelésének költségei a bolti ár alatt vannak.

PlayStation 4 - hangutasítások a gyakorlatban

Bár az új PS Eye csupán néhány alap utasítást ismer, mégis jelentősen megkönnyíti a menüben való bóklászást. Játékot indíthatunk, visszaléphetünk a kezdő képernyőkre stb. Most gyakorlatban is megcsodálhatjuk.

A GTA: San Andreas is megjelenik mobilokra

Nem nagyon lepődünk meg a Rockstar bejelentésétől: a Grand Theft Auto III és a GTA: Vice City után a San Andreast is megjelenik mobileszközökön. Ráadásul már a jövő hónapban nyomulhatunk vele.

Xbox One - ingyen játék jár a hardveres hibákért

A Microsoft egy szabadon választott ingyenes játékkal kárpótolja azokat a játékosokat, akik hibás Xbox One-t vásároltak. Tehát, amíg a cseregép meg nem jön, addig egy digitális játékkal nyomulhatunk.

PS4 - csökkenti a digitális játékok árát az EA

Az elmúlt napokban több PS4-tulajban megállt az ütő, amikor meglátta a PS Store-ban fellelhető digitális címek magas árát. Nem ritkán 64 fontot kérnek olyan címekért, mint a BF4, az NFS: Rivals. Az EA csökkenti az árakat.