Hírarchívum - 2013. november

Bámulatos arcmimika a Quantum Breakben

A Dimensional Imaging technológiáját használja majd a Remedy Xbox One-ra megjelenő alkotása - jelentették be az érintett felek. Az arcmozgásért felelős DI4D middleware valódi next-gen mimikát kölcsönöz a karaktereknek.

Gran Turismo 6 - élőszereplős TV-szpot érkezett

Téged is elkapott már az az érzés a közlekedési lámpáknál, amikor legszívesebben tövig nyomnád a gázpedált és legyorsulnád az összes szájtáti sofőrt? A Gran Turismo 6 élőszereplős japán TV-reklámja pont erről szól.

Basement Crawl - az első ingame képek

Végre kézzel fogható látnivalókat kaptunk a PS4-re érkező Basement Crawlről, amely elsősorban a többjátékos mészárlásra hegyeződik ki. Nagy durranást ne várjon senki: szabályos labirintusban folyik a vérontás.

Látnivalókon a Moebius

Képeket és előzetest kaptunk Jane Jensen új kalandjátékából, a Moebiusból. A cím 2014 elején érkezik, a sztori előzményeivel és a főhőssel egy ingyenes képregény ismertet meg.

PlayStation Network - lehet, jelszót kell cserélned

A Sony a minap "gyanús tevékenységre" hivatkozva resetelte néhány PlayStation Network-account jelszavát, ha nem tudsz belépni, akkor az ennek köszönhető. Új jelszóra lesz szükséged, utána minden mehet a régiben.

Jön a Bully folytatása?

A Rockstar levédette Európában a Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit címet, azonban egyelőre nem tudjuk, hogy mire fel. Többen folytatást vizionálnak - és hát miért ne?

Bemutatkozik a Steam Reviews

Új, egyelőre bétás funkcióval bővült a Steam, a szolgáltatás játékait mostantól a játékosok is értékelhetik, kritikát írhatnak róluk, és végül egy pontszámot is odabiggyeszthetnek a véleményük mögé.

Képeken az inFamous: Second Son

Amerikában már megjelent, Európába pedig a hét végén érkezik meg a negyedik generációs PlayStation, a Sony viszont nem lassít a tempón, gőzerővel adagolja a látnivalókat a közeljövő legfontosabb PS4-es címeiből.

Ingyenes az Infinity Blade

Nem mai darab az Infinity Blade, viszont most (már megint?) ingyen tölthető le az Apple-kütyükre. Ha konzoljáték színvonalú látványt keresel az okostelefonodra vagy a tabletedre, itt meg is állhatsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Európa országainak egy részében pénteken kerül boltokba a PlayStation 4, ami ugyan rengeteg játékmegjelenést jelentene, viszont mivel mi csak december 13-án kapunk a konzolból, a következő napokban is böjtölnünk kell.