Hírarchívum - 2013. december

Techdemón az Unreal Engine 4

Közelebbről is megnézhetjük az Epic Games legújabb játékmotorját egy friss techdemó segítségével, köszönhetően egy YouTube-felhasználónak. Szamurájkardos főhősünk dühbe gurul és tisztogatásba kezd.

Gran Turismo 5 - jövőre vége az online multinak

A Sony jövőre több PlayStation 3-cím online támogatását is megszünteti, így a Gran Turismo ötödik részének is leállnak a szerverei, és a Resistance-trilógia sem játszható majd az interneten.

Killzone: Shadow Fall - ingyenes hétvége

Ha van PlayStation Plus-előfizetésed, viszont a Killzone: Shadow Fall még nincs meg, jó hírünk van: holnaptól egész hétvégén át ingyenesen nyúzhatod az FPS többjátékos részét.

Játékot készít az Avenged Sevenfold

Játékot készít az Avenged Sevenfold nevű amerikai zenekar; mármint nyilván nem a gitárosok ülnek majd le programozni, de a srácok zenéje biztosan benne lesz az anyagban.

Battlefield 4 - frissítés csak China Rising nélkül

Úgy tűnik, pörög tovább a Battlefield 4 ellen folytatott kereszteshadjárat: egy karácsony előtt felröppent hír szerint a jelenlegi generációs változat next-gen frissítésekor a China Rising nem vihető át az új platformra.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster - az első percek

A Final Fantasy X és a Final Fantasy X-2 felújított változatát tartalmazó csomag csak márciusban érkezik Európába, viszont a játék első negyedórájába már most belenézhetünk. Ne maradj le a vicces TV-szpotról sem!

Karácsonyi blogajánló

Valljuk be, a karácsony a gamerek egyik kedvenc időszaka, több okból is. A fa feldíszítése ugyan hordoz némi stresszt, de ez mégiscsak más, mintha a főnök vagy a tanár idegesítene minket.

Batman: Arkham-bejelentés lesz szilveszterkor

A Batman: Arkham Origins kiadója, a Warner Bros. bejelent valamit az év utolsó napján, melynek biztosan köze lesz a denevéremberhez. A karácsonykor megosztott teaser kép még semmilyen konkrétumot nem árul el.

Nintendo Wii U-ra is jön a Minecraft?

Lapértesülések szerint már javában készül a Mojang sikerjátékának Nintendo Wii U-s portja, amely az Xbox One-os és PS4-es változatokkal egy időben, azaz 2014 nyarán láthat napvilágot.

Deep Down - képek és trailer

A Capcomnál még tart a karácsony: ma egy adag friss screenshottal és egy új trailerrel leptek meg bennünket a Deep Downról. Az anyag határozottan látványosnak ígérkezik, nézzünk is bele!