Hírarchívum - 2013. december

Ingyenes a The Wolf Among Us első része

Nem csupán a Left 4 Dead 2-t kaptuk meg karácsonyi ajándékként, hanem a The Wolf Among Us: Episode One – Faith is ingyen letölthető az Xbox Live-ról. Ráadásul nem kell Gold-tagnak lennünk ahhoz, hogy a miénk legyen.

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

Megtaláltuk az utolsó kiégett izzót is, már áll a karácsonyfa, készül a bejgli meg a töltött káposzta. A Gamekapocs szerkesztősége békés, boldog, játékokban gazdag ünnepeket kíván mindenkinek!

Titanfall - bemutatkozik az Atlas

Bár az Atlast nem igazán kell bemutatni azoknak, akik figyelemmel követték a Titanfall eddig megjelent előzetes anyagait, az igaz, hogy ez a titánkaszt még nem kapott olyan flancos trailert, mint az Ogre és a Stryder.

Get Even - a The Farm 51 új játéka

A The Farm 51 ugyan még nem ejtette meg a hivatalos bejelentést, de hát az internet ilyen: előkerültek az első képek és részletek a fejlesztőcsapat legújabb, 2015-ben érkező játékáról.

Hozzátok vissza a Warhammer Online-t!

Legalábbis ezt szeretné az MMORPG egyik volt fejlesztője, és nem is úgy, ahogy azt a legtöbben képzelnénk: ő egy szerver nélküli, gyakorlatilag játszhatatlan verziót hozna vissza nosztalgia céljából.

A FIFA 14 vitte a brit karácsonyt

Öt év kihagyás után megint a FIFA lett a karácsonyi szezon legkeresettebb játéka a briteknél, a Call of Duty legutóbbi részének csak a második helyre futotta. Az EA tizennegyedszerre viheti haza a címet.

Traileren a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

A hétvégi Jump Festa apropóján új előzetest kapott a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix. A minősége borzasztó, ráadásul kizárólag japán nyelven szól hozzánk, a rajongókat viszont ez valószínűleg a legkevésbé sem érdekli.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán a játékmegjelenésekről kell szólnia ennek a hétnek, és hát nem is arról szól, de attól még lesz egy-két új cím, ami érdekelhet benneteket. Óriási munka volt, de összeszedtük őket egy listába mind.

The Cave - megjelent az androidos változat

A nagykonzolos és PC-s változatok után végre Androidra is elérhető a Double Fine platformjátéka, a The Cave. Habár Ron Gilbert alkotása nem váltotta meg a világot, mégis egy humoros és gondolkodásra sarkalló játékról van szó.

Dragon Age: Inquisition - képeken a főszereplő

A BioWare három új screenshotot tett közzé a Dragon Age harmadik részéről, melyek a főszereplőt ábrázolják. Hősünk cirádás kalapot visel, elmélázva szemléli a tájat. A festői környezet csak álca: a gonoszság mozgolódik.