Hírarchívum - 2013. december

Íme, a Mad Catz-féle Forza 5-kormány

Már előrendelhető az Xbox One-ra szánt Pro Racing Force Feedback Wheel, amit a Mad Catz gyárt, s nem mellesleg ez a Forza Motorsport 5 hivatalos kormánya. Nézzük meg közelebbről!

Kingdom Come: Deliverance - még egy kép

A Warhorse realisztikus, középkori szerepjátéka egy csapásra várólistánk élmezőnyébe került, holott csak a múlt héten jelentették be a cseh srácok. Időközben egy új screenshot landolt a Kingdom Come: Deliverance-ről.

Androidon is játszható a Syberia

A kalandjátékok szerelmesei örülhetnek, újabb platformra talált el Benoît Sokal klasszikusa, a Syberia: most már az androidos okostelefonok és tabletek tulajdonosai is belevethetik magukat.

Bemutatkozik a Lara Croft: Reflections

Hivatalosan is bemutatkozott a Lara Croft: Reflections, és bár azt sejtettük, hogy spin-offot tisztelhetünk majd a személyében, de arra már nem gondoltunk, hogy a játék ennyire mellékág lesz...

Donkey Kong Country: Tropical Freeze gameplay

Még egy kis gameplay felvétel érkezett a közeljövő legígéretesebb Nintendo-címéről, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze-ről, amiben több játszható karakter is feltűnik majd természetesen.

Kína berágott a Battlefield 4 miatt

Levágta a biztosítékot a Battlefield 4: China Rising a kínaiaknál, egy helyi újság szerint a DLC annak a kulturális háborúnak a része, melynek célja, hogy eltorzítsa a nyugati fiatalok Kínáról alkotott képét.

Next-gen lövöldén dolgozik a Double Helix

Emlékeztek a múltkor kiszivárgott képekre? Nos, úgy tűnik, hogy azok valóban a Double Helix új projektjéhez kapcsolódhatnak, ami nagy valószínűség szerint egy next-gen gépekre is elkészülő shooter lesz.

The Division - a PC-seknek sem kell félniük

Bár a The Division PC-s verzióját csak utólag jelentették be, a Massive Entertainment ígéretei szerint a számítógépen játszóknak sem kell aggódniuk, ők sem egy egyszerű portot kapnak.

Visszatér az MX vs. ATV-sorozat

A Nordic Games közel 5 millió dollárt fizetett a tönkrement THQ egyes címeiért, ezek közül a MX vs. ATV lesz az első, amit újra fel fog melegíteni. Az új projekthez a korábbi fejlesztőket is összeszedte.

Kedvcsinálókon a Dragon Ball Z: Battle of Z

A demó már megvolt? Akkor nézzünk bele a teljes játékba is, hiszen a Namco Bandai jóvoltából egy új előzetes és egy raklapnyi kép landolt nálunk, amik a főellenségekkel vívott ádáz harcokra koncentrálnak.